Povezane novice

Dobra novica iz slovenskega tabora

SiolNET 01.04.2023
Na nedeljski posamični tekmi na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici bo nastopil tudi Žiga Jelar, ki je v četrtek izpustil kvalifikacije zaradi bakterijske okužbe. Tako ga ni bilo na sobotni posamični tekmi, izpustil pa je tudi… »

Na zadnji tekmi bo letel tudi Žiga Jelar

RTV Slovenija 01.04.2023
Maratonska sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih se bo v Planici končala v nedeljo še z zadnjo tekmo 30 najboljših, med katerimi pa bo tudi Žiga Jelar. Tekma se bo začela ob 10.00, prenos bo na TV Slovenija 2. Lanski dobitnik… »

Slovo enega najbolj priljubljenih skakalcev: "Takrat me zamika, da si premislim"

Zurnal24 01.04.2023
Na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici je svojo športno pot sklenil tudi eden najbolj priljubljeni slovenskih skakalcev, Cene Prevc. "Prišel, videl, poletel," so bile besede, s katerimi je svoj zadnji skok oziroma polet v karieri… »

Čustveno ob letalnici: Bilo je približno tako, kot sem si zaželel

SiolNET 01.04.2023
Po Boru Pavlovčiču in Tilnu Bartolu je na letalnici bratov Gorišek v Planici še zadnjič poletel Cene Prevc, ki je konec kariere sicer napovedal že jeseni. "Prišel, videl, poletel. Bilo je približno tako, kot sem si zaželel. Poslovil sem se tukaj… »

Ko je videl svojega brata Domna, ga je zamikalo, da bi šel spet na vrh

Delo 01.04.2023
Ob Cenetu Prevcu je v svojem zadnjem poletu v Planici užival tudi Tilen Bartol. Oba sta – tako kot Bor Pavlovčič – dala veliko slovenskim smučarskim skokom. V nadaljevanju preberite: Kako sta svoja poslovila poleta doživela Cene Prevc in Tilen… »

"Ne najdem besed, enkrat se mora to končati"

SiolNET 01.04.2023
Sobotni dan v Planici si bo za vse življenje zapomnil Tilen Bartol, ki je opravil še zadnji skok v karieri. Pri 25 letih se je odločil za zaključek športne poti in vesel je, da se je lahko poslovil pred takšnim avditorijem v izteku Letalnice bratov… »

Slovo Slovenca, ki je poletel najdlje: "Enkrat se je moralo tudi to končati"

Zurnal24 01.04.2023
Slovenski orel Tilen Bartol je v Planici še zadnjič razširil krila. V dolini pod Poncami je v soboto zaključil kariero še en odličen slovenski orel. Pri vsega 25 letih je na letalnici v Planici še zadnjič v karieri poletel slovenski skakalec Tilen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem