Povezane novice

Po prvih rezultatih novi predsednik Črne gore politični novinec Milatović

SiolNET 02.04.2023
Po prvih neuradnih rezultatih je na včerajšnjem drugem krogu predsedniških volitev v Črni gori zmagal politični novinec Jakov Milatović, ki ga podpira prosrbska vladna koalicija. Prejel je 58,9 odstotka glasov. Politični veteran in sedanji… »

Milatović močno premagal Đukanovića

Dnevnik 02.04.2023
Na črnogorskih predsedniških volitvah je proevropski Jakov Milatović s podporo prosrbskih strank močno premagal sedanjega predsednika 61-letnega Mila Đukanovića. Suverenističnemu taboru tako ne kaže dobro na junijskih parlamentarnih volitvah… »

V Črni gori zmagal novinec Milatović, veteran Đukanović se po 33 letih poslavlja

RTV Slovenija 02.04.2023
Po prvih izidih drugega kroga predsedniških volitev v Črni gori kaže na zmago političnega novinca Jakova Milatovića, ki je prepričal več volivcev kot zdajšnji predsednik, politični veteran Milo Đukanović. Ta je priznal poraz. Po delnih izidih… »

Jakov Milatović je Mila Đukanovića poslal v pokoj

Delo 02.04.2023
V drugem krogu predsedniških volitev je novinec premagal veterana, ki se je na oblasti obdržal najdlje med vsemi balkanskimi voditelji. V nadaljevanju preberite: Nekaj več kot 542.000 Črnogorcev je danes izbralo novega predsednika države za prihodnji… »

Deželne volitve v Furlaniji - Julijski krajini. Slovenski kandidati na listah različnih strank.

RTV Slovenija 02.04.2023
V deželi Furlaniji - Julijski krajini danes in v ponedeljek volijo novega predsednika in poslance deželnega parlamenta. Dozdajšnji predsednik Massimiliano Fedriga iz vrst desne Lige na vnovično izvolitev računa z nastopom na samostojni listi… »

V FJK se začenjajo deželne volitve

SiolNET 02.04.2023
V Furlaniji-Julijski krajini so se danes začele dvodnevne deželne volitve, na katerih se za mesto predsednika dežele potegujejo štirje kandidati, za 46 mest v deželnem parlamentu pa kandidirajo predstavniki 13 strank, gibanj in koalicij. Stranka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem