Povezane novice

Vremenoslovci prižgali oranžni alarm

Zurnal24 02.04.2023
Vremenoslovci so za jugozahod države za jutri in torek prižgali oranžno vremensko opozorilo. V veljavi je od jutri od šestih zjutraj do torka do sedmih zjutraj, torej 25 ur. "Od ponedeljka zjutraj do torka zjutraj bo burja na izpostavljenih mestih v… »

V ponedeljek zjutraj bo na Primorskem močno zapihala burja

RTV Slovenija 02.04.2023
Vremenoslovci napovedujejo, da se bo ponoči veter okrepil, na Primorskem bo zapihala burja. Od ponedeljka zjutraj bo burja na izpostavljenih mestih v sunkih presegala hitrost 100 kilometrov na uro. Od ponedeljka zvečer do torka zjutraj pa se bo burja na… »

Vremenoslovci za ponedeljek izdali oranžni alarm za ta del Slovenije

SiolNET 02.04.2023
Vremenoslovci napovedujejo, da se bo ponoči veter okrepil, na Primorskem bo zapihala burja. Od ponedeljka zjutraj bo burja na izpostavljenih mestih v sunkih presegala hitrost sto kilometrov na uro, od ponedeljka zvečer do torka zjutraj pa bo dosegala… »

OPOZORILO AGENCIJE ZA OKOLJE: Začelo se bo ponoči

Regional 02.04.2023
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem sredi dneva, popoldne in zvečer bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Proti večeru bo zapihal severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 18 stopinj Celzija, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem