Povezane novice

Grozi pozeba, Arso izdal oranžno opozorilo

SiolNET 03.04.2023
Zaradi ohladitve bodo v torek najnižje jutranje temperature od –4 do 0 stopinj Celzija. Mogoče je pričakovati povečano tveganje za morebitne poškodbe zaradi pozebe na kmetijskih rastlinah, so opozorili na agenciji za okolje (Arso). Do torka zjutraj… »

Ponoči nevarnost pozebe, oranžno opozorilo zaradi burje še do torka

RTV Slovenija 03.04.2023
Zaradi ohladitve bo v torek najnižja jutranja temperatura od ─4 do 0 stopinj Celzija, kar prinaša nevarnost pozebe. Do torka zjutraj sicer še vedno velja oranžno opozorilo zaradi burje, saj lahko v sunkih preseže hitrost 120 kilometrov na uro… »

RDEČE OPOZORILO IN NOVA NEVARNOST: Jutranje temperature bodo več dni zapored pod lediščem

Regional 03.04.2023
Zaradi ohladitve bodo v torek najnižje jutranje temperature od -4 do 0 stopinj Celzija. Možno je pričakovati povečano tveganje za morebitne poškodbe zaradi pozebe na kmetijskih rastlinah, so opozorili na Agenciji RS za okolje (Arso). Do torka zjutraj… »

Zaradi ohladitve ponoči nevarnost pozebe

Primorske 03.04.2023
Zaradi ohladitve bodo v torek najnižje jutranje temperature od -4 do 0 stopinj Celzija. Možno je pričakovati povečano tveganje za morebitne poškodbe zaradi pozebe na kmetijskih rastlinah, so opozorili na Agenciji RS za okolje (Arso). Do torka zjutraj… »

Zvečer in ponoči se bo povsod razjasnilo

Dnevnik 03.04.2023
Še bo pihal okrepljen severni do severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 0, v alpskih dolinah in mraziščih Notranjske do -7, na Primorskem do 5 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih… »

Novo opozorilo Agencije RS za okolje

Zurnal24 03.04.2023
Arso svari pred nizkimi temperaturami, ki lahko v določenih predelih Slovenije povzročijo pozebo. Te se najbolj bojijo sadjarji, saj jim lahko uniči večino pridelka. Še kako živ spomin je na pozebo iz leta 2021, ko so bili sadjarji ob velik del… »

Na Hrvaškem zaprta avtocesta in most na Pag

SiolNET 03.04.2023
Za večji del Hrvaške je zaradi burje izdano rdeče opozorilo, številne ceste so zaprte. Hrvaški meteorologi pričakujejo močan veter ter ob tem opozarjajo na morebitne motnje v prometu, škodo na objektih in težave pri oskrbi z električno energijo… »

Vreme: Delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in vetrovno

Dnevnik 03.04.2023
Danes bo na Primorskem večinoma jasno, pihala bo zmerna do močna burja. Drugod bo delno jasno, občasno bo nekaj več kopaste oblačnosti. Pihal bo okrepljen severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do… »

Neverjetno: spet bo šlo krepko pod ničlo

Zurnal24 03.04.2023
Čeprav smo že v aprilu, pa v naslednjih dneh spet prihajajo nizke temperature, ki v nekaterih predelih Slovenije utegnejo povzročiti težave zaradi pozebe. Danes bo na Primorskem večinoma jasno, pihala bo zmerna do močna burja. Drugod bo delno jasno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem