Povezane novice

Rusi objavili posnetek ženske, ki naj bi ubila Putinovega propagandista #video

SiolNET 03.04.2023
Ruski preiskovalci so danes sporočili, da so pridržali osumljenko, ki naj bi stala za nedeljsko eksplozijo v baru v ruskem Sankt Peterburgu, v kateri je bil ubit znan ruski vojaški bloger Vladlen Tatarski. Na aplikaciji Telegram se je pojavil posnetek… »

Umorjeni Tatarski: od bančnega roparja do zvezdnika proruskih hujskačev

Necenzurirano 03.04.2023
Vladlen Tatarski je od začetka ruske invazije na Ukrajino našel novo poslanstvo. Postal je vojaški bloger, ki se je na družbenem omrežju Telegram ponašal z več kot pol milijona sledilci. Nedeljski atentat na tega kontroverznega človeka s pestrim… »

26-letna ženska pridržana zaradi umora prokremeljskega blogerja

Delo 03.04.2023
26-letna Darja Trepova je bila že prej uvrščena na seznam iskanih oseb notranjega ministrstva, njeno aretacijo pa je potrdil ruski preiskovalni odbor. Ruski preiskovalci so med iskanjem morilca provojnega blogerja Vladlena Tatarskega, ki je bil ubit v… »

Bloger ni preživel svojega predavanja

Delo 03.04.2023
»Vse bomo premagali, ubili in oropali,« je nekoč izjavil bloger, ki so ga v nedeljo razstrelili v sanktpeterburškem baru. Med eksplozijo v baru Street Food Bar №1, ki je v lasti voditelja ruske zasebne vojske Wagner Jevgenija Prigožina, je bilo… »

V Rusiji pridržali žensko, osumljeno vpletenosti v umor ruskega vojaškega blogerja

RTV Slovenija 03.04.2023
Ruski preiskovalci so sporočili, da so pridržali osumljenko, ki naj bi bila odgovorna za nedeljsko eksplozijo v baru v Sankt Peterburgu, med katero je bil ubit znani ruski vojaški bloger Vladlen Tatarski. "Darja Trepova je bila pridržana zaradi suma… »

VIDEO: V zvezi z umorom ruskega vojaškega blogerja pridržali 26-letnico

Necenzurirano 03.04.2023
V kipcu, ki ga je prenesla, naj bi bilo eksplozivno sredstvo. Iščejo tudi njenega moža. Napad v drugem največjem ruskem mestu so tamkajšnje oblasti označila za umor. V lokalu Street Food Bar No 1 v bližini reke Neve, ki je nekoč bil v lasti… »

Je proputinovskega blogerja Tatarskega ubila protivojna protestnica?

Nova 24TV 03.04.2023
Proputinovski bloger Vladlen Tatarski je umrl v napadu z bombo v St. Petersburgu. (Foto: Twitter) V javnosti se je pojavil videoposnetek znanega proputinovskega blogerja Tatarskega, ki je umrl v včerajšnji eksploziji v baru v Sankt Petersburgu. Veljal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem