Povezane novice

ZNANO, KAKO JE PRIŠLO DO TRAGEDIJE V PRAGI: Šlo je za nesrečo; 17-letnik je bil vrhunski športnik

Regional 03.04.2023
Poreška srednja šola Mate Balota žaluje ob smrti 17-letnega dijaka, ki je umrl na maturantskem izletu v Pragi, potem ko je izvedel nevaren skok, imenovan 'parkour' in padel skozi okno. Na šolo prihaja tudi psihološka pomoč. Srhljiva tišina je danes… »

Hrvaški maturant v Pragi skušal izvesti parkour trik in padel v globino

Dnevnik 03.04.2023
Maturant iz Poreča je na maturantskem izletu v Pragi v noči s petka na soboto umrl, potem ko je na balkonu ob gostinskem lokalu preskočil ograjo in padel s petega nadstropja, je potrdila hrvaška veleposlanica na Češkem Ljiljana Pancirov, poroča… »

Umrl na maturantskem izletu. Želel je izvesti trik.

Zurnal24 03.04.2023
"Mladenič je preskočil ograjo na balkonu ob gostinskem lokalu v petem nadstropju in najverjetneje želel izvesti parkour trik." Maturant iz Poreča je na maturantskem izletu v Pragi v noči s petka na soboto umrl, potem ko je na balkonu ob gostinskem… »

Hrvaški maturant v Pragi skušal izvesti parkour trik in padel v globino

Primorske 03.04.2023
Maturant iz Poreča je na maturantskem izletu v Pragi v noči s petka na soboto umrl, potem ko je na balkonu ob gostinskem lokalu preskočil ograjo in padel s petega nadstropja, je potrdila hrvaška veleposlanica na Češkem Ljiljana Pancirov… »

Hrvaški maturant v Pragi umrl med izvajanjem parkour trika

RTV Slovenija 03.04.2023
Dijak iz Poreča je na maturantskem izletu v Pragi umrl, potem ko je na balkonu ob gostinskem lokalu preskočil ograjo in padel iz petega nadstropja. Najverjetneje je želel izvesti parkour trik, je dejala hrvaška veleposlanica na Češkem Ljiljana… »

Nove podrobnosti tragedije: dijak v Pragi poskušal izvesti trik

SiolNET 03.04.2023
"Policisti so po navedbah očividcev ugotovili, da je šlo za nesrečo. Mladenič je preskočil ograjo na balkonu ob gostinskem lokalu v petem nadstropju in najverjetneje želel izvesti parkur trik. Gre za spretnost premagovanja določenih ovir. Na… »

TRAGEDIJA NA IZLETU ISTRSKE SREDNJE ŠOLE: Dijak umrl v Pragi

Regional 03.04.2023
17-letni gimnazijec iz Umaga, ki je bil dijak poreške Srednje šole Mate Balote, je umrl na šolskem izletu v Pragi. Kot poročajo hrvaški mediji, je najstnik padel iz petega nadstropja zgradbe. Z njimi so bili na izletu štirje profesorji. "Učenec je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem