Povezane novice

Bruselj odobril subvencije za večjo letalsko povezljivost Slovenije

RTV Slovenija 03.04.2023
Bruselj je odobril program subvencioniranja letalskih povezav, s katerim želi vlada izboljšati povezljivost Slovenije. Na prednostnem seznamu je deset prog, za tri leta je na voljo skupno 16,8 milijona evrov. Infrastrukturno ministrstvo je za STA… »

Bruselj Sloveniji odobril subvencije za večjo letalsko povezljivost

Delo 03.04.2023
Program predvideva subvencioniranje 50 odstotkov letaliških pristojbin na treh mednarodnih letališčih v Sloveniji. Bruselj je prižgal zeleno luč programu subvencioniranja letalskih povezav, s katerim želi vlada izboljšati povezljivost Slovenije, so… »

Bruselj odobril subvencije za večjo letalsko povezljivost Slovenije

SiolNET 03.04.2023
Bruselj je prižgal zeleno luč programu subvencioniranja letalskih povezav, s katerim želi vlada izboljšati povezljivost Slovenije, so za STA potrdili na infrastrukturnem ministrstvu. Vlada pa je na današnji dopisni seji ta projekt uvrstila v veljavni… »

POT ZA SUBVENCIONIRANJE LETALSKIH POVEZAV ODPRTA: Bruselj dal zeleno luč, razpis v najkrajšem možnem času

Regional 03.04.2023
Bruselj je prižgal zeleno luč programu subvencioniranja letalskih povezav, s katerim želi vlada izboljšati povezljivost Slovenije, so potrdili na infrastrukturnem ministrstvu. Vlada pa je na današnji dopisni seji ta projekt uvrstila v veljavni načrt… »

Bruselj prižgal zeleno luč. Pričakujte nove letalske povezave na te destinacije!

Zurnal24 03.04.2023
Bruselj je prižgal zeleno luč programu subvencioniranja letalskih povezav, s katerim želi vlada izboljšati povezljivost Slovenije, so za STA potrdili na infrastrukturnem ministrstvu. Na prednostnem seznamu je 10 prog, za tri leta je na voljo skupno… »

Bruselj odobril subvencije za večjo letalsko povezljivost Slovenije

Primorske 03.04.2023
Bruselj je prižgal zeleno luč programu subvencioniranja letalskih povezav, s katerim želi vlada izboljšati povezljivost Slovenije, so potrdili na infrastrukturnem ministrstvu. Na prednostnem seznamu je deset prog, za tri leta je na voljo skupno 16,8… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem