Povezane novice

Igor Kadunc vlado poziva k odpoklicu članov nadzornega sveta RTV

Delo 04.04.2023
Razlog za stavko je izčrpavanje javnega servisa, padanje standardov, nestrokovni posegi v program, netransparentno kadrovanje ... Stavka zaposlenih na javnem RTV se nadaljuje. Ponovno so se zbrali pred stavbami RTV in pojasnjevali razloge za stavko… »

Ministrica Vrečkova: Jezna sem. Pozivam vodstvo, da odstopi. #video

SiolNET 04.04.2023
Del zaposlenih na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) danes stavka s prekinitvijo dela, a na delovnih mestih. Stavkajoči so se pred RTV Slovenija zbrali ob 12. uri in znova ob 17.30. Že ves dan je s stavkajočimi tudi kulturna ministrica Asta Vrečko. "Jaz… »

Urbanija in Gerič pričakujeta zgladitev nasprotij med stavkajočimi in vodstvom RTVS

Dnevnik 04.04.2023
V. d. direktorja Televizije Slovenija (TVS) Uroš Urbanija in odgovorni urednik informativnega programa drugega programa TVS Rajko Gerič sta danes izrazila pričakovanje, da se bodo nasprotja med stavkajočimi novinarji in vodstvom zgladila. Pomembno je… »

Politični aktivisti na RTV zopet stavkajo

Nova 24TV 04.04.2023
Stavkajoča elita RTV (Foto: STA) Novinarski sindikati Radiotelevizije Slovenija (RTVS) s 24-urno prekinitvijo dela zaostrujejo stavkovne aktivnosti. Gre za peščico političnih aktivistov, ki trdijo, da se pritisk nanje povečuje, medtem ko so bili pred… »

Stavkajoči na RTV Slovenija znova opozarjajo na nerazumevanje vodstva

SiolNET 04.04.2023
Del zaposlenih na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) danes stavka s prekinitvijo dela, a na delovnih mestih. Kot so na novinarski konferenci pred RTVS dejale članice stavkovnega odbora, vodstvo tudi po devetnajstih sestankih ne razume ali noče razumeti… »

Stavka na RTV: »Avtonomija je temelj za novinarsko delo in pri tem vztrajamo!«

Dnevnik 04.04.2023
Na novinarski konferenci so članice stavkovnega odbora opozorile, da po številnih krogih pogajanj vodstvo hiše še vedno ne razume oziroma ne želi razumeti temeljne stavkovne zahteve – novinarske, uredniške in institucionalne avtonomije. Novinarji… »

Novinarska stavka na RTV / 24-urna prekinitev dela

Mladina 04.04.2023
Vsebine RTV Slovenija bodo danes okrnjene oziroma prilagojene. Novinarski sindikati RTVS s 24-urno prekinitvijo dela zaostrujejo stavkovne aktivnosti. Vsebine RTVS bodo tako danes okrnjene oziroma prilagojene. Pogajanja z vodstvom namreč do sedaj niso… »

Na RTV-ju stavkajo

Zurnal24 04.04.2023
Novinarji RTVS s celodnevno prekinitvijo dela zaostrujejo stavkovne aktivnosti. Novinarski sindikati RTVS s 24-urno prekinitvijo dela zaostrujejo stavkovne aktivnosti. Vsebine RTVS bodo tako danes okrnjene oziroma prilagojene. Pogajanja z vodstvom namreč… »

NOVINARJI RTVS ZAOSTRUJEJO STAVKOVNE AKTIVNOSTI: Vsebine bodo danes okrnjene

Regional 04.04.2023
Novinarski sindikati RTVS s 24-urno prekinitvijo dela zaostrujejo stavkovne aktivnosti. Vsebine RTVS bodo tako danes okrnjene oziroma prilagojene. Pogajanja z vodstvom namreč do sedaj niso prinesla napredka, poglablja pa se pritisk na novinarsko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem