Povezane novice

Dončić odločno zanikal govorice

SiolNET 04.04.2023
Čeprav so se Dallas Mavericks tri tekme pred koncem rednega dela lige NBA znašli v nezavidljivem položaju v boju za končnico in čeprav so nekateri novinarji blizu lige poročali, da Luka Dončić in Kyrie Irving v tej sezoni sploh ne bosta več… »

Luka pred zgodovinskim dosežkom, ali mu bo Dallas uničil sanje?

Zurnal24 04.04.2023
Luka Dončić se še vedno bori za naslov prvega strelca lige, a je morda po odločitvi kluba že končal sezono. Kot smo že poročali in navedli razloge za morebitno odločitev kluba, je Luka Dončić za Dallas Mavericks morda že odigral zadnjo tekmo… »

Šok iz Dallasa! Noro, kaj so Mavs pripravljeni narediti Luki Dončiću

Zurnal24 04.04.2023
Ali je Luka Dončić resnično že zaključil s sezono? Dallas Mavericks so v težavni situaciji. Kot smo pisali že včeraj, obstajajo le še štirje scenariji, ki vodijo Mavs v končnico, ekipi iz Teksasa, ki ne odloča več sama o svoji usodi, pa bi se… »

Dončić morda že končal sezono NBA, v boju za prvega strelca

Delo 04.04.2023
Pri Dallasu, ki ima zgolj še teoretične možnosti za preboj v končnico, resno razmišljajo, da ne Dončić ne Irving ne bi stopila na parket do konca sezone. Ameriški mediji poročajo, da je Luka Dončić za Dallas Mavericks morda že odigral zadnjo… »

Dončić morda že končal sezono NBA, v boju za prvega strelca

Dnevnik 04.04.2023
Ameriški mediji poročajo, da je Luka Dončić za Dallas Mavericks morda že odigral zadnjo tekmo sezone. Še sploh, če Oklahoma City Thunder ponoči premaga Golden State Warriors. Dallas je namreč v boju za končnico na 11. mestu z zmago manj od… »

Hokejisti Dallasa potrdili uvrstitev v končnico lige NHL

Delo 04.04.2023
Hokejisti iz Teksasa so premagali zasedbo Nashville Predators s 5:1. Z zmago so se Stars izenačili z Minnesoto na prvem mestu centralne divizije. Hokejisti Dallas Stars so se uvrstili v končnico severnoameriške lige NHL. Medtem ko lahko Luko Dončića… »

Hokejisti Dallasa potrdili uvrstitev v končnico lige NHL

Dnevnik 04.04.2023
Hokejisti Dallas Stars so se uvrstili v končnico severnoameriške lige NHL. Medtem ko lahko Luko Dončića in soigralce iz moštva Dallas Mavericks le še čudež popelje v končnico košarkarskega prvenstva lige NBA, pa se bodo hokejisti iz Dallasa v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem