Povezane novice

Predlog zakona o zdravstvenem informacijskem sistemu s poudarkom na obdelavi osebnih podatkov

Primorske 04.04.2023
Ministrstvo za zdravje danes v javno razpravo pošilja predloga zakonov o zdravstvenem informacijskem sistemu in o Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki sta prva v sklopu načrtovane zdravstvene reforme. Minister za zdravje Danijel… »

ESS kritičen do predlaganih sprememb o ZZZS #video

SiolNET 04.04.2023
Člani Ekonomsko-socialnega sveta (ESS) so danes obravnavali predloga zakonov o zdravstvenem informacijskem sistemu in o Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Tako delodajalska kot sindikalna stran sta kritični predvsem do predlaganih… »

Od danes v javni razpravi prva predloga zakonov v sklopu zdravstvene reforme

Dnevnik 04.04.2023
Ministrstvo za zdravje danes v 30-dnevno javno razpravo pošilja predloga zakonov o zdravstvenem informacijskem sistemu in o Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki sta prva v sklopu načrtovane zdravstvene reforme. Minister za zdravje… »

Minister pričakuje burno razpravo, kritiki skočili v zrak

Zurnal24 04.04.2023
Ključne spremembe glede upravljanja zdravstvene blagajne. "Zavod ostaja edini nosilec zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji," poudarja Tjaša Vidic, državna sekretarka na ministrstvu za zdravje. V osnutku zakona o prenovi Zavoda za zdravstveno… »

Prva predloga zakonov zdravstvene reforme v javni razpravi

SiolNET 04.04.2023
Ministrstvo za zdravje danes v javno razpravo pošilja predloga zakonov o zdravstvenem informacijskem sistemu in o Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki sta prva v sklopu načrtovane zdravstvene reforme. Minister za zdravje Danijel… »

Z zakonom bodo mnogim stopili na prste

Zurnal24 04.04.2023
Nov zakon, s katerim bodo marsikomu stopili na prste. Minister pričakuje "izjemno burno" razpravo. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je skupaj z ekipo danes predstavil prva dva predloga zakonov, s katerimi bodo renovirali slovenski zdravstveni… »

Bešič Loredan: Brez najširšega možnega konsenza ni reforme zdravstva

Delo 04.04.2023
Minister za zdravje je z ekipo naredil prva dva koraka k prenovi zdravstvenega sistema. Predstavljena predloga zakonov o zdravstvenem informacijskem sistemu in strukturni prenovi ZZZS. Načrtovano je bilo, da bodo omenjena predloga zakonov predstavili že… »

Krčenje skupščine ZZZS, več besede ministru

Delo 04.04.2023
Izredna seja ESS o prvih dveh predlogih zakonov. Glas ljudstva proti povečani odvisnosti ZZZS od politike. Danes bodo na ministrstvu za zdravje predstavili prva dva »reformna« zakona v zdravstvu. To bi morali storiti že v petek, a niso: uradno zaradi… »

Novice dneva »

Foto: V deroči Soči umrl kajakaš

Necenzurirano pred 11 uramiše 7 povezanih

Real Madrid osvojil ligo prvakov

Dnevnik pred 7 minutamiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem