Povezane novice

Boj za dvorec se začenja

Primorske 05.04.2023
Občina Renče-Vogrsko in najemnik dvorca Vogrsko, istoimensko podjetje, katerega lastnik je nekdanji župan Aleš Bucik, se ne bosta poravnala. Občina trdi, da podjetje ne izpolnjuje pogodbe o najemu, dvorec je za javnost zaprt, pogodba iz leta 1993 pa… »

Luka Božič o popotnici v novo sezono

Primorske 05.04.2023
Za slalomiste na divjih vodah bo imela letošnja sezona že olimpijski pridih. Pariz 2024 je sicer še razmeroma daleč, a odštevanje se je za najboljše že začelo. Med njimi je tudi Luka Božič, ki bo moral za eno razpoložljivo vozovnico med… »

Primorska turneja po Štajerski

Primorske 05.04.2023
Danes in jutri bodo na sporedu četrtfinalni dvoboji slovenskega nogometnega pokala. V igri za lovoriko so štirje prvoligaši in štirje drugoligaši. Primorska predstavnika bosta aktivna danes, oba na Štajerskem. Branilci lovorike Koprčani bodo… »

Kamplc z rekordom

Primorske 05.04.2023
V nedeljo se je v Ajdovščini začela sezona tekmovanj gorskih kolesarjev v odprtem slovenskem pokalu v enduru. V rekordno številni konkurenci 270 kolesarjev je v absolutni kategoriji zmagal Primorec Miha Smrdel. AJDOVŠČINA > Ajdovsko Društvo… »

Idrijčani so največkrat zmagali

Primorske 05.04.2023
Na uvodni tekmi sezone pokala Karate zveze Slovenije v Luciji je največ zmag po kategorijah - kar osem - dosegel idrijski Kolektor. Odličja je zbralo kar osem primorskih klubov. LUCIJA > Društvo za borilne veščine Piran je v nedeljo v športni… »

Mladinski zmagi

Primorske 05.04.2023
Kotalkarski klub Renče je priredil 30. pokal Renč- memorial Danila Stepančiča. V močni italijanski konkurenci sta zmagi v obeh mladinskih kategorijah vendarle ostali na naši primorski strani meje. Uspešni sta bili Lana Strgar in Ajda Pahor. RENČE… »

Bi lahko preprečil hudo nesrečo v megli?

Primorske 05.04.2023
Na nadaljevanju sojenja Danutu Podhori, romunskemu vozniku tovornjaka, ki je bil pred sedmimi leti v izredno gosti megli udeležen v množični nesreči na viaduktu Goli vrh, so največ časa namenili spremembi obtožnice, ki jo je tožilka prilagodila… »

Pet minut z najboljšim slovenskim skakalcem minule zime Anžetom Laniškom

Primorske 05.04.2023
Pri 26 letih se zdi, da je Anže Lanišek, najuspešnejši slovenski skakalec minule zime, v pravkar končani sezoni naredil največji korak naprej. Ne le rezultatskega, temveč predvsem v nabiranju izkušenj, kako ohranjati zbranost in mirnost skozi vso… »

Skakalci so spoznali primorsko burjo

Primorske 05.04.2023
Koprsko pristanišče sodi med večje pokrovitelje slovenskega športa in že običaj je, da športniki občasno obiščejo svoje mecene. Vsega dva dni po koncu tekmovalne sezone so včeraj v Luki Koper gostili najboljše leteče slovenske športnike in… »

Rekord v Ankaranu: 8300 evrov za kvadratni meter

Primorske 05.04.2023
Lani je bila na slovenskem nepremičninskem trgu že drugo leto zapored dosežena nova rekordna raven cen. Cene stanovanj so zrasle za 19 odstotkov. Na letni ravni so bile še vedno najvišje v Ljubljani, a so jih v zadnjem četrtletju prehitele v Istri… »

Novice dneva »

61-letni motorist umrl po trčenju v traktorski priključek

Necenzurirano pred 10 uramiše 5 povezanih

Mesar trebanjske zadruge z nožem v samoobrambi ubil napadalca

Necenzurirano pred 8 uramiše 2 povezani

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 17 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem