Povezane novice

Čeferin stremi k omejitvi plačne mase v nogometu

SiolNET 05.04.2023
Aleksander Čeferin je po vnovični izvolitvi na mesto predsednika Uefe dejal, da so proslavljal čez štiri leta, če bo kaj dobrega naredil. Eden od izzivov je uvesti omejitev plačne mase (t. i. salary cap) v nogometu. Z njegovim sodelovanjem je… »

“Nogomet mora še naprej ostati javna dobrina”

Primorske 05.04.2023
Na zasedanju evropske nogometne zveze v Lizboni je bila glavna tema izvolitev starega-novega predsednika. Aleksander Čeferin tako kot pred štirimi leti v Rimu tudi na današnjem volilnem kongresu ni imel protikandidata in je dobil še svoj drugi polni… »

Čeferin ob izvolitvi znova zažugal superligi

Dnevnik 05.04.2023
Slovenec Aleksander Čeferin bo vodil Evropsko nogometno zvezo še nadaljnja štiri leta. Na kongresu v Lizboni ni imel protikandidata, tako da je bila njegova potrditev zgolj formalnost. V Lizboni se je pokadil beli dim. Novi in hkrati stari predsednik… »

Čeferin je tik pred izvolitvijo Slovence zmerjal z “lokalci”

Nova 24TV 05.04.2023
Predsednik UEFA Aleksander Čeferin. Vir: EPA Slovenski odvetnik je bil na kongresu Uefe v Lizboni izvoljen za nov mandat na čelu Evropske nogometne zveze. Čeferin, ki je prvi mandat dobil 14. septembra 2016, bo po potrditvi novega na vrhu Uefe krovno… »

Čeferin do leta 2027 ostaja prvi mož evropskega nogometa

RTV Slovenija 05.04.2023
Aleksander Čeferin ostaja predsednik Evropske nogometne zveze vse do leta 2027. Potrditev je bila na volilnem kongresu Uefe v Lizboni zgolj formalnost, saj je že od 6. januarja jasno, da nima protikandidata. "Res sem hvaležen za to podporo. To mi res… »

Uradno: Aleksander Čeferin na čelu Uefe vse do leta 2027

SiolNET 05.04.2023
Aleksandra Čeferina so na kongresu Uefe v Lizboni izvolili za nov mandat na čelu evropske nogometne zveze. Petinpetdesetletni slovenski odvetnik, ki je prvi mandat dobil 14. septembra 2016, bo krovno celinsko zvezo vodil do leta 2027. "Res sem hvaležen… »

ČEFERINU NOV MANDAT NA ČELU UEFE: "To mi res veliko pomeni, je velika čast in odgovornost"

Regional 05.04.2023
Slovenec Aleksander Čeferin je na kongresu v Lizboni s soglasno podporo dobil nov mandat predsednika Evropske nogometne zveze. Sprva se je delegatom zahvalil za takšno zaupanje in obljubil delo po najboljših močeh tudi v prihodnje. Na novinarski… »

Čeferin / »Razbiti moramo mit, da privatizacije nogometa ni mogoče ustaviti«

Mladina 05.04.2023
Prvi človek Uefe, slovenski odvetnik Aleksander Čeferin, je opozoril pred naraščajočimi razlikami v nogometu. Evropska nogometna zveza Uefa se je v Lizboni sestalo na volilnem kongresu, na katerem so predstavniki 55 državnih nogometnih zvez s stare… »

Aleksander Čeferin ob stoječih ovacijah do novega mandata

Delo 05.04.2023
V Lizboni je na 47. kongresu Evropske nogometne zveze 55 članic nacionalnih zvez 55-letnega Slovenca enotno potrdilo za štiriletno predsedovanje. Slovenski odvetnik Aleksander Čeferin je dobil nov mandat predsednika Evropske nogometne zveze Uefe. V… »

Aleksander Čeferin še naslednja štiri leta vodilni mož evropskega nogometa!

Zurnal24 05.04.2023
Čeferinu nov mandat na čelu Uefe. Aleksander Čeferin je bil na današnjem kongresu Uefe v Lizboni izvoljen za nov mandat na čelu evropske nogometne zveze. Petinpetdesetletni slovenski odvetnik, ki je prvi mandat dobil 14. septembra 2016, bo po… »

Čeferinu nov mandat na čelu Uefe

Primorske 05.04.2023
Aleksander Čeferin bo danes dobil nov mandat predsednika Evropske nogometne zveze Uefe. V Lizboni bo namreč 47. kongres, na katerem bo Čeferin edini predsedniški kandidat. Da bo glasovanje zgolj formalnost, dokazuje tudi dejstvo, da ima podporo… »

Volitve predsednika Evropske nogometne zveze: Čeferin že drugič brez protikandidata

Dnevnik 05.04.2023
V Lizboni bodo danes na kongresu Evropske nogometne zveze (Uefa) volitve za predsednika, na katerih bo Slovenec Aleksander Čeferin dobil novi štiriletni mandat. Tako kot pred štirimi leti v Rimu znova ne bo imel protikandidata. Zaradi pandemije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem