Povezane novice

Odpovedala zaroko in medijskega mogula Murdocha dala na čevelj

Necenzurirano 05.04.2023
Publiciteta, ki sta je bila deležna, je bila preveč zanjo. Le dva tedna po tistem, ko sta oznanila, da se bosta poročila, je zaroka preklicana. 92-letni v Avstraliji rojeni medijski baron Rupert Murdoch je prejšnji mesec za roko z diamantnim prstanom… »

92-letni medijski baron Rupert Murdoch odpovedal poroko z Ann Leslie Smith

RTV Slovenija 05.04.2023
92-letni avstralski milijarder in lastnik številnih medijev Rupert Murdoch in 66-letna ameriška novinarka Ann Leslie Smith sta odpovedala za poletje načrtovano poroko. Par se je spoznal lanskega septembra v Murdochovem vinogradu v Kaliforniji. "Ko sem… »

Peta poroka 92-letnega medijskega tajkuna je odpovedana

SiolNET 05.04.2023
Nič ne bo z "medijsko poroko leta", kot so jo napovedovali. Milijarder in medijski mogotec Rupert Murdoch in njegova zaročenka Ann Lesley Smith sta se le kakšna dva tedna po zaroki in napovedi poroke razšla, poroča Vanity Fair. Zvezo naj bi prekinil… »

Ne boste verjeli, zakaj je 92-letni milijarder preklical zaroko s 26 let mlajšo

Zurnal24 05.04.2023
Zaroka je trajala le nekaj tednov. Medijski tajkun Rupert Murdoch je preklical zaroko z nekdanjo policijsko duhovnico, 66-letno Ann Lesley Smith, vdovo pevca in poslovneža Chesterja Smitha, s katero se je zaročil pretekli mesec. Kot poročajo mediji, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem