Povezane novice

Kaos v Torinu, zvezdnik Juventusa udaril Handanovića

SiolNET 05.04.2023
Pokalni dvoboj med Juventusom in Interjem (1:1) je postregel z vročim zaključkom, v katerem je sodnik pokazal kar tri rdeče kartone. Prejela sta jih oba strelca, Kolumbijec Juan Cuadrado (Juventus) in Belgijec Romelu Lukaku (Inter), izključen pa je… »

Ob koncu prve tekme polfinala fizično obračunavanje Handanovića in Cuadrada

RTV Slovenija 05.04.2023
Juventus in Inter sta se na prvi tekmi polfinala italijanskega pokala razšla brez zmagovalca (1:1), tekma pa se je končala s kaosom in fizičnim obračunom med Samirjem Handanovićem in Juanom Cuadradom. Juve je povedel v 83. minuti z golom Cuadrada, v… »

Handanović v središču pretepa! Zvezdnik Juventusa s pestmi nad Slovenca

Zurnal24 05.04.2023
Na pokalni tekmi med Juventusom in Interjem smo bili priča pravemu kaosu, ko so po koncu tekme pele pesti ter deževali rdeči kartoni. V središču vsega pa je bil Slovenec Samir Handanović. Nogometaši torinskega Juventusa in milanskega Interja so se… »

Handanović in Cuadrado po fizičnem obračunu predčasno z igrišča

Primorske 05.04.2023
Prva tekma polfinala italijanskega nogometnega pokala med Juventusom in Interjem se je končala s kaosom. Po golu napadalca Romela Lukakuja so na igrišču zapele pesti, glavna akterja pa sta bila slovenski vratar Samir Handanović in napadalec Juventusa… »

Izključeni Lukaku tarča rasističnih žaljivk, poziv k ukrepanju

Delo 05.04.2023
Ob koncu polfinalne tekme italijanskega pokala med Juventusom in Interjem so bili izključeni trije igralci, oba strelca in slovenski vratar Samir Handanović. Derbi med Juventusom in Interjem na prvi tekmi polfinala pokala (1:1) je obudil slabe čase… »

Vroči derbi se je končal brez zadetkov

RTV Slovenija 05.04.2023
V angleški nogometni ligi so bile odigrane štiri preložene tekme iz prejšnjih krogov. Na papirju bi moral biti najbolj zanimiv obračun med Chelseajem in Liverpoolom, a tekma se je končala brez zadetkov. Chelsea je na prvi tekmi po odstavitvi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem