Povezane novice

Generali krepko draži zdravstveno zavarovanje, mu bosta sledila tudi Vzajemna in Triglav? #video

SiolNET 05.04.2023
Premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se bo pri zavarovalnici Generali s 1. majem zvišala za dobrih deset evrov, možnosti podražitev ne izključujeta niti drugi dve zasebni zavarovalnici. Prvi so se odzvali v Levici, kjer pravijo, da je… »

BODO PREMIJO ZVIŠALE TUDI OSTALE ZAVAROVALNICE? Takšne so njihove napovedi za dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Regional 05.04.2023
Pri zavarovalnicah Vzajemna in Triglav poudarjajo, da bo nadaljevanje trenda rasti celotnih odhodkov v zdravstvenem sistemu vplivalo na premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Pri obeh zavarovalnicah sicer zagotavljajo, da bodo zavarovance o… »

Obeta se občutna podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Nova 24TV 05.04.2023
Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec je še posebej vneto zatrjeval, kako bo prišlo do ukinitve dopolnilnega zavarovanja. (Foto: STA) Podražitvam, kot kaže, ni videti konca. Kot da ne bi bilo dovolj, da je hrana iz… »

Generali podražil zavarovanje, Vzajemna in Triglav opozarjata na rast stroškov

Delo 05.04.2023
Kot glavne razloge za zvišanje premije navajajo neugodne trende na področju zdravstvenih storitev, in sicer rast cen in obseg opravljenih storitev. Zavarovalnica Generali s 1. majem zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za… »

Generali draži, to pravijo v Triglavu in Vzajemni

Zurnal24 05.04.2023
V zavarovalnici Triglav in Vzajemna tako odgovarjajo na naše vprašanje, kdaj lahko pričakujemo podražitev mesečne premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Po napovedi zavarovalnice Generali, da bodo za 10,39 evra zvišali ceno mesečne premije… »

Premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri zavarovalnici Generali višja za 10,39 evra

Dnevnik 05.04.2023
Zavarovalnica Generali s 1. majem zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 10,39 evra. Kot glavne razloge za zvišanje navajajo neugodne trende na področju zdravstvenih storitev, in sicer rast cen zdravstvenih storitev (tako… »

Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja: Generali z majem napoveduje dvig na 45 evrov

RTV Slovenija 05.04.2023
Zavarovalnica Generali z začetkom maja zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 10,39 evra. Kot glavne razloge za zvišanje navajajo rast cen zdravstvenih storitev in rast obsega opravljenih zdravstvenih storitev v zadnjem… »

Premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri zavarovalnici Generali bo višja za 10,39 evra

Primorske 05.04.2023
Zavarovalnica Generali s 1. majem zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 10,39 evra. Kot glavne razloge za zvišanje navajajo neugodne trende na področju zdravstvenih storitev, in sicer rast cen zdravstvenih storitev (t. i… »

PODRAŽITEV DOPOLNILNEGA ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA: Generali z majem dviga ceno na 45 evrov

Regional 05.04.2023
Zavarovalnica Generali s 1. majem zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za 10,39 evra. Kot glavne razloge za zvišanje navajajo neugodne trende na področju zdravstvenih storitev, in sicer rast cen zdravstvenih storitev (t. i… »

Velikanska podražitev dopolnilnega zavarovanja

Zurnal24 05.04.2023
S 1. majem se bo zvišala mesečna premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za zavarovance Zavarovalnice Generali. Zavarovalnica Generali je sporočila, da se s 1. majem 2023 mesečna premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja (DZZ) viša za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem