Povezane novice

Luka brez socialnega sporazuma - razhajanja pri osnovi za nagrajevanje

Primorske 05.04.2023
Sindikat žerjavistov pomorskih dejavnosti opozarja, da se je veljavnost prejšnjega sporazuma iztekla, z vodstvom Luke Koper pa novega še niso sklenili. Uprava Luke odgovarja, da imajo veljavno kolektivno pogodbo, sporazum je urejal regres in skupinsko… »

NI VSE TAKO KOT ZATRJUJEJO ŽERJAVISTI? Uprava Luke Koper jim je že januarja poslala osnutek sporazuma, a odgovora ni bilo…

Regional 05.04.2023
Sindikat žerjavistov pomorskih dejavnosti Luke Koper je opozoril, da Luka Koper prvič po petih letih ni podaljšala socialnega sporazuma. Gre za dogovor med družbo in sindikatom, da bo med njima vladal socialni mir. Sindikat se s tem zaveže, da ne bo… »

Luški sindikati želijo socialni sporazum, uprava Luke Koper pa konec izrednih ukrepov

RTV Slovenija 05.04.2023
V sindikatu žerjavistov so z javnim opozorilom, da se je veljavnost socialnega sporazuma v Luki Koper iztekla, želeli pozvati upravo družbe, naj prevzame pobudo za pogajanja o podaljšanju. Vodstvo si na drugi strani želi konec izrednih ukrepov… »

V Luki rekordi, sindikat pa nezadovoljen

Delo 05.04.2023
Klima v družbi je nad slovenskim povprečjem, sindikalisti pa so nezadovoljni z odnosom uprave do zaposlenih. V nadaljevanju preberite: Kljub temu, da Luka Koper beleži dobre poslovne rezultate, rekorde, da dodatno zaposluje in zagotavlja zaposlenim… »

Nezadovoljstvo med žerjavisti Luke Koper: to se je zgodilo prvič po petih letih #video

SiolNET 05.04.2023
V Sindikatu žerjavistov pomorskih dejavnosti Luke Koper so nezadovoljni, ker vodstvo Luke Koper prvič po petih letih ni podaljšalo socialnega sporazuma. Gre za dogovor med podjetjem in sindikatom, v katerem se sindikat zaveže, da zaradi novih zahtev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem