Povezane novice

Novela zakona o RTV Slovenija: Še brez odločitve o izločitvah sodnikov

Delo 06.04.2023
Ustavno sodišče bo obravnavo predvidoma nadaljevalo na naslednji seji. Ustavno sodišče danes še ni sprejelo nobene odločitve glede novele zakona o RTV Slovenija, tudi ne o zahtevah za izločitev treh sodnikov. »Obravnavo bo nadaljevalo predvidoma… »

Ustavno sodišče še brez odločitve o morebitni izločitvi treh sodnikov iz odločanja o zakonu o RTV-ju

RTV Slovenija 06.04.2023
Ustavno sodišče pri obravnavi ustavne pobude glede novele zakona o RTV Slovenija tudi tokrat ni sprejelo nobene odločitve, niti o zahtevah za izločitev sodnikov ne. Obravnavo bodo nadaljevali predvidoma na naslednji seji. Ustavno sodišče se je v… »

Ustavno sodišče brez odločitve glede izločitve sodnikov

SiolNET 06.04.2023
Ustavno sodišče, ki je danes nadaljevalo vsebinsko obravnavo ustavne pobude glede novele zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS), v tej zadevi danes ni sprejelo nobene odločitve, niti o zahtevah za izločitev sodnikov ne, so za STA sporočili s… »

Ustavno sodišče še brez odločitve glede izločitve sodnikov iz odločanja o zakonu o RTVS

Primorske 06.04.2023
Ustavno sodišče, ki je danes nadaljevalo vsebinsko obravnavo ustavne pobude glede novele zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS), v tej zadevi danes ni sprejelo nobene odločitve, niti o zahtevah za izločitev sodnikov ne, so sporočili s sodišča… »

Pozno zvečer nov manever vlade za ustavno sodišče

Zurnal24 06.04.2023
Ustavno sodišče, ki je ob objavi odločitve za začasno zadržanje dela novele zakona o RTVS napovedalo takojšnje nadaljevanje obravnave ustavne pobude z vsebinsko presojo in absolutno prednostno obravnavo, ima danes to točko znova na dnevnem redu… »

O RTVS DANES TUDI USTAVNO SODIŠČE: Dodaten zaplet predstavljajo predlogi za izločitev sodnikov

Regional 06.04.2023
Ustavno sodišče, ki je ob objavi odločitve za začasno zadržanje dela novele zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS) napovedalo takojšnje nadaljevanje obravnave ustavne pobude z vsebinsko presojo in absolutno prednostno obravnavo, ima danes to… »

Vojna izločanja na US zaradi RTV Slovenija

Dnevnik 06.04.2023
Čeprav ima ustavno sodišče za danes napovedano obravnavo o zakonu o RTV Slovenija, bodo morali pred tem sodniki odločiti o pobudah za izločitev sodnikov. Po Roku Čeferinu so na sodišču prejeli še pobude za izločitev sodnice Neže Kogovšek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem