Povezane novice

Silvio Berlusconi ima levkemijo

Primorske 06.04.2023
Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi, ki so ga v sredo sprejeli na oddelek intenzivne nege v milanski bolnišnici zaradi težav s srcem in dihanjem, ima kronično levkemijo in okužbo pljuč, je danes sporočil njegov zdravnik. Pojasni je, da ga… »

Silvio Berlusconi ima levkemijo

SiolNET 06.04.2023
Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi, ki so ga v sredo sprejeli v milansko bolnišnico zaradi težav s srcem in dihanjem, ima levkemijo, je pisanje italijanskega dnevnika Corriere della Sera danes potrdil vir blizu politiku. Po poročanju… »

Berlusconi na intenzivni negi, diagnosticirali so mu levkemijo

Delo 06.04.2023
Nekdanjega italijanskega premiera so zaradi kardiovaskularnih težav in težav z dihanjem včeraj sprejeli v bolnišnico San Raffaele v Milanu. Zatem ko so italijanskega medijskega mogotca, ustanovitelja vladne stranke Naprej, Italija (Forza Italia) in… »

BERLUSCONI V BOLNIŠNICI: Ima levkemijo

Regional 06.04.2023
Nekdanji italijanski premier in aktualni senator ter predsednik vladne stranke Forza Italia Silvio Berlusconi ima levkemijo, ki naj bi bila tudi vzrok za njegovo hospitalizacijo. Informacijo, ki jo je prvi objavil Corriere della Sera, je potrdila tudi… »

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi ima levkemijo

Necenzurirano 06.04.2023
Da ima bivši italijanski premier levkemijo, poročata Corriere della Sera in tiskovna agencija Reuters. Štirikratni nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi (86) je zbolel za levkemijo, je v četrtek povedal dobro obveščeni vir, ki je potrdil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem