Povezane novice

V ZD Slovenska Bistrica dijake cepili z napačnim, kratkotrajnim cepivom proti tetanusu

RTV Slovenija 06.04.2023
V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so marca ugotovili, da je lansko jesen prišlo do neželene napake, zaradi katere je skupina dijakov na sistematskem pregledu namesto aktivne zaščite s cepivom prejela le pasivno zaščito pred okužbo s tetanusom… »

Slovenske dijake cepili z napačnim cepivom

Zurnal24 06.04.2023
V ZD Slovenska Bistrica so dijaki na sistematskem pregledu prejeli le pasivno zaščito proti okužbi s tetanusom, namesto aktivne. V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so prejšnji mesec ugotovili, da je lansko jesen prišlo do neželene napake, zaradi… »

Šele pred mesecem ugotovili, da so jeseni dijake napačno cepili

Delo 06.04.2023
Prejeli so le pasivno zaščito proti okužbi s tetanusom. Kot so zagotovili, napaka nima posledic za prejemnike cepiva, dogodek pa obžalujejo. V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so prejšnji mesec ugotovili, da se je lansko jesen zgodila napaka, ko… »

V ZD Slovenska Bistrica dijake cepili z napačnim cepivom

SiolNET 06.04.2023
V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica so prejšnji mesec ugotovili, da se je lansko jesen zgodila neželena napaka, zaradi katere je skupina dijakov na sistematskem pregledu namesto aktivne zaščite s cepivom prejela le pasivno zaščito proti okužbi s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem