Povezane novice

Janja Garnbret sprejela odločitev, na tekme se vrača junija

SiolNET 06.04.2023
Najboljša športna plezalka zadnjih let Janja Garnbret je dobila zeleno luč za postopno vrnitev v steno in nadaljevanje priprav na začetek sezone, ki se bo za 24-letno plezalko začela nekoliko pozneje kot za njeno konkurenco. Sezona se s prvo… »

Načrti Janje Garnbret padli v vodo

Zurnal24 06.04.2023
Najboljša slovenska športna plezalka bo zaradi poškodbe počivala dlje, kot je bilo sprva predvideno. Olimpijska šampionka v športnem plezanju Janja Garnbret bo sezono tekmovanj v svetovnem pokalu v športnem plezanju po poškodbi palca začela… »

Janja Garnbret bo zaradi poškodbe palca tekmovala šele junija

Primorske 06.04.2023
Olimpijska šampionka v športnem plezanju Janja Garnbret bo sezono tekmovanj v svetovnem pokalu v športnem plezanju po poškodbi palca začela kasneje, kot je bilo sprva načrtovano. Povratek na tekme svetovnega pokala slovenska prvakinja načrtuje v… »

Janja Garnbret bo zaradi poškodbe palca tekmovala šele od junija

Delo 06.04.2023
Olimpijska zmagovalka bo izpustila uvodni del sezone svetovnega pokala v Aziji in ZDA. Olimpijska šampionka v športnem plezanju Janja Garnbret bo sezono tekmovanj v svetovnem pokalu v športnem plezanju po poškodbi palca začela kasneje, kot je bilo… »

Janja Garnbret se bo na tekme vrnila v začetku junija

RTV Slovenija 06.04.2023
Okrevanje najboljše športne plezalke na svetu Janje Garnbret po poškodbi palca je potekalo dlje od napovedi, a olimpijska prvakinja je dobila zeleno luč za postopno vrnitev v steno in nadaljevanje priprav za začetek sezone. Ta se bo zanjo začela… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem