Povezane novice

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: Ukinili ga bodo, ukinili bi ga, ukiniti ga ni mogoče ...

Dnevnik 07.04.2023
Podražitev premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je izpostavila eno ključnih koalicijskih zavez vlade Roberta Goloba. Ukinitev dopolnilnega zavarovanje je doslej napovedalo že pet vlad, obljube ni izpolnila nobena. Minister za zdravje Danijel… »

Minister za zdravje ne razume, kaj pomeni prosti trg

Nova 24TV 07.04.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan (Foto: STA) Potem ko se je izkazalo, da je ukinitev dopolnilnega zavarovanja le še ena izmed kupa praznih predvolilnih obljub Golobove vlade, saj je zavarovalnica Generali nedavno svoje zavarovance obvestila o… »

Loredan: Do 1. maja bo znan recept za izognitev novim podražitvam dopolnilnega zavarovanja

RTV Slovenija 07.04.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je po srečanju s predstavniki zasebnih zavarovalnic, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, napovedal, da bodo do 1. maja pripravili rešitev, s katero bi preprečili nadaljnji dvig premij. Minister za… »

Dviga premije si ne želi nihče, a ni jasno, kako bi ga preprečili

Delo 07.04.2023
Sestanek z zavarovalnicami: Vladni strani se zdi dvig premije dopolnilnega zavarovanja neupravičen. Stopiti moramo na stran ljudi, pravi minister za zdravje. Maja se bo mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Generali… »

Bešič Loredan: Do 1. maja bo vse jasno

SiolNET 07.04.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan se je danes srečal s predstavniki zasebnih zavarovalnic, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Napovedal je, da bodo do 1. maja pripravili rešitev, s katero bi preprečili nadaljnji dvig premij. Ob… »

Bešič Loredan rešitev napoveduje že do 1. maja

Zurnal24 07.04.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan se je s predstavniki zasebnih zavarovalnic pogovarjal o rešitvah glede premij dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je napovedal, da bodo do 1. maja pripravili… »

Bešič Loredan do 1. maja napoveduje rešitev glede dvigov premij dopolnilnega zavarovanja

Primorske 07.04.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan se je danes srečal s predstavniki zasebnih zavarovalnic, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Napovedal je, da bodo do 1. maja pripravili rešitev, s katero bi preprečili nadaljnji dvig premij. Ob… »

Bešič Loredan sklical izredni sestanek: Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni ukinjeno?

Zurnal24 07.04.2023
Za ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so se doslej zavzemale vse vlade z izjemo Janševe. Po tem, ko je Zavarovalnica Generali zvišala premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in sta zvišanje napovedali še drugi dve zavarovalnici… »

Podražitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na trhlih nogah

Necenzurirano 07.04.2023
Preverili smo, kako so v zadnjih letih poslovale zdravstvene zavarovalnice in ali so njihovi razlogi za podražitve utemeljeni. Kot smo že poročali, je zavarovalnica Generali objavila, da bo s prvim majem dopolnilno zavarovanje podražila za 10,39 evra… »

PO NAPOVEDANEM DVIGU PREMIJE: Bešič Loredan predstavnike zasebnih zavarovalnic povabil na sestanek

Regional 07.04.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je predstavnike zasebnih zavarovalnic, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, za danes povabil na sestanek. Po njegovi oceni je napovedan dvig premije pri zavarovalnici Generali s 1. majem neupravičen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem