Povezane novice

Voditeljica tečaja za osebno in duhovno rast zaradi goljufije obsojena na tri in pol leta ječe

RTV Slovenija 07.04.2023
Svetovalka za osebni in poslovni razvoj Martina Veseljko, povezana s sekto Happy happy (Srečen srečen), je bila zaradi goljufije obsojena na tri leta in tri mesece zapora. Ogoljufanima tečajnicama mora povrniti dobrih 167.000 evrov. Martina Veseljko je… »

Svetovalka za poslovni razvoj obsojena na tri leta in tri mesece zapora

Delo 07.04.2023
Svetovalka za osebni in poslovni razvoj, povezana s sekto Happy happy, je bila obsojena zaradi goljufije. Tečajnicama mora povrniti 167.000 evrov. Svetovalka za osebni in poslovni razvoj Martina Veseljko, povezana s sekto Happy happy (Srečen srečen)… »

Sekta Happy, happy: svetovalka obsojena na tri leta in tri mesece zapora

SiolNET 07.04.2023
Svetovalka za osebni in poslovni razvoj Martina Veseljko, povezana s sekto Happy happy (Srečen srečen), je bila zaradi goljufije obsojena na tri leta in tri mesece zapora. Ogoljufanima tečajnicama mora povrniti dobrih 167 tisoč evrov. Na sodišču je… »

Hepihepi: Mojster ji je zabodel nož v srce

Dnevnik 07.04.2023
Martina Veseljko, tako imenovana svetovalka za osebni in poslovni razvoj, povezana s skupino hepihepi, je bila obsojena na tri leta in tri mesece zapora. Ogoljufanima tečajnicama mora povrniti dobrih 167.000 evrov. Da je bila v vsej zadevi pravzaprav… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem