Povezane novice

Tako v Svobodi kot NSi zanikajo možnost vstopa NSi v vlado

SiolNET 07.04.2023
O možnosti vstopa NSi v vlado Roberta Goloba, v kateri bi NSi nadomestila Levico, je danes poročalo Delo. V Svobodi so te informacije zanikali, prav tako tudi v NSi, kjer poudarjajo, da ostajajo kritična opozicija, a so z vlado pripravljeni sodelovati… »

NSi na račun Svobode dve parlamentarni nadzorniški mesti

Delo 07.04.2023
Na kolegiju so potrdili sklep Svobode in SD, da se Svoboda začasno odpove dvema mestoma v komisiji za nadzor javnih financ v prid NSi. »Po skoraj enem letu je vzpostavljen celovit opozicijski nadzor nad delom vlade. Tako v komisiji za nadzor… »

V NSi-ju zavračajo navedbe o možnosti vstopa v vlado: "NSi je trdna opozicijska stranka"

RTV Slovenija 07.04.2023
Informacije o možnosti vstopa stranke NSi v vlado Roberta Goloba, kjer bi nadomestila Levico, so zanikali tako v Svobodi kot v NSi-ju. V NSi-ju poudarjajo, da ostajajo kritična opozicija, a so z vlado pripravljeni sodelovati pri posameznih projektih… »

Poslanci NSi-ja dobili večino v komisiji za nadzor javnih financ DZ-ja

RTV Slovenija 07.04.2023
Na kolegiju predsednice DZ-ja so na predlog poslanskih skupin Svoboda in SD izglasovali sklep, da se Svoboda začasno odpove dvema mestoma v komisiji za nadzor javnih financ v korist NSi-ja, ki ima zdaj po novem v komisiji štiri mesta. SDS v komisiji za… »

NSi na račun Svobode dobila še dve mesti v komisiji za nadzor javnih financ

SiolNET 07.04.2023
Na današnjem kolegiju predsednice DZ so na predlog poslanskih skupin Svobode in SD izglasovali sklep, da se Svoboda začasno odpove dvema mestoma v komisiji za nadzor javnih financ v prid NSi, ki ima po novem v komisiji štiri mesta. Opozicija je tako… »

Intenzivne priprave NSi za vstop v vlado

Delo 07.04.2023
Odnosi med opozicijskima strankama so ledeni, politične komunikacije med vrhovoma NSi in SDS ni več. V nadaljevanju preberite: Neuradno so viri iz NSi potrdili informacijo, ki kroži po političnih kuloarjih, da pri agenciji Ninamedia zanje merijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem