Povezane novice

Shod za javno zdravstvo pred zasebno ordinacijo, kjer operira minister

Delo 07.04.2023
Za ureditev razmer so pripravili tri zakonske predloge, ki so jih predstavili na javni tribuni. V Ljubljani je popoldne potekal Pohod za javno zdravstvo civilne iniciative Glas ljudstva, s katerim so pozvali k ureditvi razmer v zdravstvu. Za ureditev… »

Glas ljudstva vladi postavil ultimat

Zurnal24 07.04.2023
Če vlada do 26. aprila ne bo vložila v državni zbor zakonskih predlogov, ki jih je iniciativa Glas ljudstva pripravila, bodo začeli zbirati podpise. V Ljubljani je popoldne potekal Pohod za javno zdravstvo civilne iniciative Glas ljudstva, s katerim… »

Glas ljudstva od Goloba in koalicije pričakuje, da njihove predloge v DZ vložijo do 26. aprila

SiolNET 07.04.2023
V Ljubljani je popoldne potekal Pohod za javno zdravstvo civilne iniciative Glas ljudstva, s katerim so pozvali k ureditvi razmer v zdravstvu. Za ureditev razmer so pripravili tri zakonske predloge, ki so jih predstavili na javni tribuni. Od premierja… »

Glas ljudstva: Treba je stopiti na rep dvoživkam in zavarovalnicam povedati: 'Dovolj!'

RTV Slovenija 07.04.2023
Ob svetovnem dnevu zdravja je civilna iniciativa Glas ljudstva pripravila pohod za javno zdravstvo, v sklopu katerega je predstavila predloge zakonov za ohranitev javnega zdravstva. Od vlade zahteva, da jih do 26. aprila vloži v zakonodajni postopek… »

Napovedi o prepolovitvi čakalnih dob ostajajo še vedno le napovedi

Savinjsko Šalaške 07.04.2023
Podatki Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije kažejo, da na obravnavo nedopustno dolgo čaka 120.000 bolnikov, kar je 40.000 več kot leto poprej, število pacientov brez izbranega zdravnika pa se je v zadnjih mesecih povečalo od 132.000 na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem