Povezane novice

Dragić in Čančar v končnico z dobro strelsko predstavo

Zurnal24 09.04.2023
Na sporedu so bile zadnje tekme rednega dela v ligi NBA. Na delu Goran dragić in Vlatko Čančar, Luka Dončić že počiva. Košarkarji Milwaukee Bucks so redni del sezone v severnoameriški ligi NBA končali z gostovanjem pri Toronto Raptors… »

Nove težave za Dallas, liga NBA odprla preiskavo o sumljivih odločitvah

SiolNET 09.04.2023
V taboru Dallasa po rezultatsko skromni sezoni, v kateri se Mavericks niso uvrstili niti v dodatne kvalifikacije za končnico, ne manjka negativne energije. Zdaj pa še novica, da je liga NBA odprla preiskavo o (ne)primernosti namernega izgubljanja tekem… »

Na Zahodu zadnji dan nasmejana LA Clippers in Golden State

SiolNET 09.04.2023
Konec je rednega dela sezone lige NBA. Los Angeles Clippers si je v zahodni konferenci zagotovil peto, branilci naslova Golden State Warriors pa šesto mesto. Minnesota je na osmem mestu prehitela New Orleans. Tekma med Dallas Mavericks in San Antonio… »

Leonard zagotovil Clippersom nov obračun s Phoenixom, Gobert udaril soigralca Andersona

RTV Slovenija 09.04.2023
Zadnji dan rednega dela Lige NBA ni prišlo do velikih sprememb na lestvici. Phoenix je z rezervisti namučil LA Clipperse, ki pa so z zmago potrdili peto mesto (114:119). Minnesota je premagala New Orleans s 113:108 in bo v kvalifikacijah izzvala… »

Dončić počival ob novi blamaži, Čančarju zmaga, Dragiću poraz

Delo 09.04.2023
Dva slovenska košarkarja na vrhu obeh konferenc ob koncu rednega dela lige NBA, preračunljivi Dallas deseti najslabši med vsemi 30 moštvi. Košarkarji Milwaukeeja so redni del sezone v ligi NBA končali z gostovanjem v Torontu. Najuspešnejša ekipa v… »

Poraz Dragićevega Milwaukeeja ob koncu rednega dela

Dnevnik 09.04.2023
Košarkarji Milwaukee Bucks so redni del sezone v severnoameriški ligi NBA končali z gostovanjem pri Toronto Raptors. Najboljša ekipa sezone je v Kanadi izgubila s 105:121 in sezono končala na vrhu z 58 zmagami in 24 porazi. Goran Dragić je za… »

Dončićev šef osramotil franšizo, o tej reakciji govori ves svet

Zurnal24 09.04.2023
Lastnik Mavsov ni mogel skriti zadovoljstva ob zgrešenem metu, s katerim so njegovi igralci izgubili možnosti za končnico. Vodstvo lige je že sprožilo preiskavo. Dallas Mavericks so s pomočjo mahinacij, zaradi česar so se znašli pod drobnogledom… »

Dallas Mavericks pod drobnogledom lige NBA zaradi dogajanj na zadnji tekmi

Dnevnik 09.04.2023
Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je sprožilo uradno preiskavo odločitev Dallas Mavericks, ki so pripeljale do poraza s 112:115 proti Chicago Bulls. Strokovni štab zasedbe iz Teksasa se je odločil, da v igro ne bodo poslali nekaj… »

Dallas zašel v težave, liga NBA sprožila preiskavo

Zurnal24 09.04.2023
Pristojni organi severnoameriške lige NBA so sprožil uradno preiskavo proti ekipi Luke Dončića. Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je sprožilo uradno preiskavo odločitev Dallas Mavericks, ki so pripeljale do poraza s 112:115 proti… »

Nad Luko Dončićem & Co. so se zgrnili novi temni oblaki

Delo 09.04.2023
Košarkarski klub Dallas Mavericks je pod drobnogledom vodstva lige NBA zaradi dogajanja na prejšnji tekmi. Vodstvo lige NBA je sprožilo uradno preiskavo zoper odločitve pristojnih pri košarkarskem klubu Dallas Mavericks, ki so pripeljale do poraza s… »

Vodstvo lige sprožilo preiskavo Dallasove odločitve

RTV Slovenija 09.04.2023
Liga NBA je začela preiskavo srečanja med Dallasom in Chicagom, na katerem so gostitelji odigrali brez glavnih košarkarjev, čeprav so še imeli možnosti za preboj v končnico. V primeru ugotovitve namernega izgubljanja klubu grozi kazen. Kot so… »

Dallas Mavericks pod drobnogledom lige NBA zaradi dogajanj na zadnji tekmi

Primorske 09.04.2023
Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je sprožilo uradno preiskavo odločitev Dallas Mavericks, ki so pripeljale do poraza s 112:115 proti Chicago Bulls. Strokovni štab zasedbe iz Teksasa se je odločil, da v igro ne bodo poslali nekaj… »

Novice dneva »

Po deževnem obdobju prihaja k nam sončno vreme. Vsak dan bo topleje.

RTV Slovenija pred dvema uramaše 2 povezani

Moški trčil v drevo in umrl na kraju nesreče

Dnevnik pred 4 uramiše 4 povezane

Danes se začenja zares

Gorenjski glas pred 4 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem