Povezane novice

PONOČI DVA OBSEŽNA POŽARA, EDEN TERJAL SMRTNO ŽRTEV: Na kraju kriminalisti (FOTO)

Regional 09.04.2023
Ponoči je v stanovanjski hiši v naselju Ihova v občini Benedikt prišlo do požara, v katerem je ena oseba izgubila življenje. Zagorelo je v kopalnici, najverjetneje zaradi napake na električni napeljavi, nato pa se je ogenj razširil v ostale… »

Požar na območju Lenarta ponoči terjal smrtno žrtev

Nova 24TV 09.04.2023
Foto: PGD Benedikt V stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Lenart je prišlo do požara, v katerem je življenje izgubila ena oseba. Mariborski kriminalisti in policisti, ki so zaključili z ogledom kraja požara, so ugotovili, da… »

FOTO: V požaru na območju Lenarta umrla ena oseba, na kraju kriminalisti

Necenzurirano 09.04.2023
Požar, ki je ponoči izbruhnil na širšem območju Lenarta, je terjal smrtno žrtev. Vzrok nočnega požara na območju Policijske postaje Lenart še ni znan, saj sta ogled kraja in zbiranje obvestil še v teku. Zagorelo je v stanovanjski hiši, na… »

V požaru v stanovanjski hiši umrla ena oseba

SiolNET 09.04.2023
Ponoči je v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Lenart prišlo do požara, v katerem je ena oseba izgubila življenje. Policisti so ugotovili, da je najverjetnejši vzrok požara napaka na električni napeljavi, so sporočili s Policijske… »

V požaru v Slovenskih goricah umrl človek

RTV Slovenija 09.04.2023
V naselju Ihova v občini Benedikt je nekaj pred tretjo uro ponoči zagorela stanovanjska hiša velikosti okoli 10x10 metrov, so navedli v upravi za zaščito in reševanje. V požaru je umrl starejši človek. Mariborski kriminalisti in policisti so… »

Lenart: Ponoči zagorelo v hiši, ena oseba umrla

Zurnal24 09.04.2023
Ponoči je v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Lenart prišlo do požara, v katerem je ena oseba izgubila življenje. * - Fotografija je simbolna Kot so zapisali mariborski policisti, je bil Operativno-komunikacijski center PU Maribor o… »

V požaru umrla oseba

Delo 09.04.2023
Zakaj je zagorelo, še ni znano, saj ogled kraja in zbiranje obvestil še potekata. Ponoči je v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Lenart prišlo do požara, v katerem je ena oseba izgubila življenje. Najverjetnejši vzrok požara je… »

Požar na območju Lenarta ponoči terjal smrtno žrtev

Dnevnik 09.04.2023
Ponoči je v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Lenart prišlo do požara, v katerem je ena oseba izgubila življenje. Zagorelo je v kopalnici, najverjetneje zaradi napake na električni napeljavi, nato pa se je ogenj razširil v ostale… »

FOTO: Pri Štorah pred zublji reševali živino

Necenzurirano 09.04.2023
Ponoči je zagorelo v gospodarskem objektu v naselju Kompole v občini Štore. Zublji so zaplesali malo pred 3. uro, pri čemer je zagorelo ostrešje gospodarskega objekta. Na kraju so po poročanju uprave za zaščito in reševanje posredovali gasilci… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem