Povezane novice

Filmska zvezdnica pri 48 letih rodila dvojčka

SiolNET 10.04.2023
Ameriška igralka Hilary Swank je sporočila, da je med velikonočnimi prazniki rodila dvojčka. Dodala je, da med nosečnostjo ni bilo lahko, vendar je bilo tega vredno. Z možem Philipom Schneiderjem sta tako dobila prva otroka, deklico in dečka… »

Hilary Swank pri 48 letih rodila dvojčka

RTV Slovenija 10.04.2023
Z oskarjem nagrajena igralka Hilary Swank je pri 48 letih prvič postala mamica. Rodila je dvojčka – sina in hčerko. Na Instagramu je objavila fotografijo z novima družinskima članoma, ki ju ima tesno ob sebi, medtem ko z balkona pogleduje proti… »

Iz Hollywooda prihajajo lepe in žalostne novice

Zurnal24 10.04.2023
Konec po šestih letih! Oskarjevka Hilary Swank in njen soprog Philip Schneider sta se razveselila dvojčkov. "Ni bilo preprosto, ampak fant (in deklica) ... bilo je vredno," je na družbenih omrežjih sporočila 48-letnica, ponosna mamica dečka in… »

Hilary Swank pri 48 letih rodila dvojčka

Dnevnik 10.04.2023
Ameriška igralka Hilary Swank je sporočila, da je med velikonočnimi prazniki rodila dvojčka. Dodala je, da med nosečnostjo ni bilo lahko, vendar je bilo tega vredno. Z možem Philipom Schneiderjem sta tako dobila prva otroka, deklico in dečka. Na… »

Hilary Swank pri 48 letih rodila dvojčka

Primorske 10.04.2023
Ameriška igralka Hilary Swank je sporočila, da je med velikonočnimi prazniki rodila dvojčka. LONDON Z možem Philipom Schneiderjem sta tako dobila prva otroka, deklico in dečka. Na Instagramu je 48-letnica objavila fotografijo, na kateri v kopalni… »

Novice dneva »

Udarci vremena pri nas v številkah

Zurnal24 pred 4 uramiše 4 povezane

Volitve v KGZS: Čas za spremembo

Spodnje Podravje pred tremi uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem