Povezane novice

Večina v programskem svetu še enkrat zavarovala generala

Delo 11.04.2023
Blokirali razpravo o odgovornosti Andreja Graha Whatmougha. Kdaj bo sledilo nadaljevanje, ni jasno. Zadnja seja programskega sveta je pokazala, da ne glede na izgubljene pravnomočne sodbe, padec gledanosti TV Slovenija in domnevne ugotovljene… »

RTV Slovenija: Vodstvu naklonjeni programski svetniki blokirajo razpravo

Dnevnik 11.04.2023
Na RTV Slovenija je v torek potekala izredna seja najvišjega organa – programskega sveta. Udeleženci bi morali razpravljati o kršitvah zakonodaje in odgovornosti generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha. Vendar je vodstvu naklonjena večina… »

Seja o neukrepanju vodstva kljub sodnim odločitvam in padcu gledanosti hitro prekinjena

RTV Slovenija 11.04.2023
Programski svet RTV-ja se je sešel na izredni seji, da bi razpravljal o odgovornosti v. d. generalnega direktorja v povezavi s sodbama sodišč, o neukrepanju zaradi upada gledanosti in o domnevnih kršitvah delovne zakonodaje, a so sejo kmalu prekinili… »

Dogajanje na RTVS: programski svet bo sejo nadaljeval, ko ...

SiolNET 11.04.2023
Programski svet RTV Slovenija je danes začel izredno sejo o odgovornosti v. d. generalnega direktorja zavoda Andreja Graha Whatmougha v zvezi z dvema sodbama sodišč, o neukrepanju zaradi upada gledanosti in o informacijah glede kršitev delovne… »

GRAH WHATMOUGH DANES PRED PROGRAMSKIMI SVETNIKI RTVS: Odgovarjati bo moral na neprijetna vprašanja

Regional 11.04.2023
Programski svet RTV Slovenija bo danes na zahtevo skupine programskih svetnikov, v kateri so vsi trije predstavniki zaposlenih v svetu, razpravljal o odgovornosti v. d. generalnega direktorja Andreja Graha Whatmougha v zvezi z dvema sodbama sodišč, o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem