Povezane novice

Avstrija bo podaljšala nadzor na mejah s Slovenijo in Madžarsko. MZEZ: To je nesprejemljivo.

RTV Slovenija 11.04.2023
Avstrija namerava podaljšati nadzor nad mejama s Slovenijo in Madžarsko še za nadaljnjih šest mesecev, je dejal avstrijski notranji minister Gerhard Karner. Slovensko zunanje ministrstvo je odločitev Dunaja označilo za nesprejemljivo. "Evropsko… »

MZEZ: Avstrijsko podaljšanje nadzora na meji je nesprejemljivo

SiolNET 11.04.2023
Avstrija namerava nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko znova podaljšati za šest mesecev, je danes povedal avstrijski notranji minister Gerhard Karner. Kot je pojasnil v jutranji oddaji na radiu Ö1, ki deluje v okviru javne radiotelevizije ORF, je… »

Avstrija bo znova podaljšala nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko

Dnevnik 11.04.2023
Avstrija namerava znova podaljšati nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko za šest mesecev, je danes povedal avstrijski notranji minister Gerhard Karner. Kot je pojasnil v jutranji oddaji na radiu Ö1, ki deluje v okviru javne radiotelevizije ORF, je… »

Avstrijski notranji minister: Slovenija beleži 300-odstoten porast nezakonitih migracij

Nova 24TV 11.04.2023
Fotomontaža: Demokracija Avstrijski notranji minister Gerhard Karner je sporočil, da bo Avstrija znova podaljšala nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko, o tem pa bodo Evropsko komisijo tudi obvestili. Kot je pojasnil, je podaljšanje nujno, ker… »

Avstrijci ne zaupajo Slovencem, zato nas še za pol leta čaka tole

Zurnal24 11.04.2023
Avstrija namerava znova podaljšati nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko za šest mesecev, je danes povedal avstrijski notranji minister Gerhard Karner. Kot je pojasnil v jutranji oddaji na radiu Ö1, ki deluje v okviru javne radiotelevizije ORF, je… »

Avstrija bo znova podaljšala nadzor na meji s Slovenijo

Mladina 11.04.2023
Avstrijski notranji minister je dejal, da nadzor na zunanjih schengenskih mejah ne deluje. Avstrija namerava znova podaljšati nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko za šest mesecev, je danes povedal avstrijski notranji minister Gerhard Karner. Kot je… »

Avstrija bo za še šest mesecev podaljšala nadzor na meji s Slovenijo

Delo 11.04.2023
Minister Gerhard Karner trdi, da je to nujno, ker nadzor na zunanjih schengenskih mejah ne deluje. Slovenija pričakuje, da bo Avstrija ukrep ukinila. Avstrija namerava znova podaljšati nadzor na meji s Slovenijo in Madžarsko za šest mesecev, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem