Povezane novice

Na vidiku nov preplah v državi? Ruska duma podprla digitalni naborniški sistem. #vŽivo

SiolNET 11.04.2023
Ruska duma je danes podprla predlog zakona o vzpostavitvi digitalnega naborniškega sistema. Tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov je poudaril, da so nove spremembe potrebne za izpopolnitev in posodobitev sistema vpoklica v vojsko. Prepričan je, da… »

Washington proučuje tveganja za državno varnost zaradi uhajanja tajnih podatkov

RTV Slovenija 11.04.2023
Administracija ameriškega predsednika je sporočila, da uhajanje zaupnih dokumentov obrambnega ministrstva ZDA obravnavajo zelo resno in preverjajo morebitna tveganja za državno varnost. Domnevni zaupni ameriški vojaški dokumenti, ki so se v petek… »

»Nobenega opravičila ni za to, da bi bili tovrstni dokumenti v javni rabi«

Mladina 11.04.2023
ZDA preučujejo tveganja za nacionalno varnost zaradi uhajanja tajnih podatkov. Administracija ameriškega predsednika je v ponedeljek sporočila, da uhajanje zaupnih dokumentov obrambnega ministrstva ZDA obravnavajo zelo resno in preverjajo morebitna… »

Pentagonove skrivnosti na spletu

Dnevnik 11.04.2023
Na družbenih omrežjih se je pojavilo večje število zaupnih dokumentov ameriškega obrambnega ministrstva, ki med drugim razkrivajo vohunjenje za ukrajinskimi voditelji in rusko vojsko. Dokumentov je morda še mnogo več od doslej znanih. Ameriško… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem