Povezane novice

Helios slavil z več kot 50 točkami razlike, v polfinalu tudi Krka

SiolNET 12.04.2023
Danes se je v Domžalah začel finalni turnir druge lige ABA, na katerem nastopata tudi dva slovenska predstavnika, oba pa sta se uspešno zavihtela v polfinale. Krka je v četrtfinalu z 91:82 ugnala Sutjesko in se zavihtela v petkov polfinale, kjer se bo… »

Krka čez Sutjesko v polfinale, Helios zmagal za več kot 50 točk

RTV Slovenija 12.04.2023
Košarkarji Krke, ki so v rednem delu Lige ABA 2 zasedli drugo mesto, so v četrtfinalu sklepnega turnirja v Domžalah z 91:82 premagali Sutjesko. Helios, najboljša ekipa v rednem delu, je bil od Pelisterja iz Bitole boljši kar s 101:47. Krka je že po… »

Slovenija z velikimi apetiti

SiolNET 12.04.2023
V Domžalah se bo danes začel finalni turnir druge lige ABA, na katerem bo imela dva predstavnika tudi Slovenija. Priložnost za uvrstitev v elitno regionalno druščino bosta iskala Helios Suns in Krka, ki sta bili prva in druga ekipa rednega dela… »

Košarkarji Heliosa in Krke bi se radi pridružili Cedeviti Olimpiji

Delo 12.04.2023
V Domžalah od danes do nedelje zaključni turnir druge lige ABA s slovenskima moštvoma v vlogah glavnih nosilcev. V nadaljevanju preberite: Letos je Cedevita Olimpija edina slovenska zasedba v 1. ligi ABA, toda razmerje bi se lahko kmalu spremenilo… »

Helios in Krka po preboj v ligo ABA

Dnevnik 12.04.2023
V Domžalah bo od danes do nedelje potekal zaključni turnir 2. lige ABA. Prvak si zagotovi mesto v ligi ABA, drugouvrščenega čakajo dodatne kvalifikacije. Slovenska predstavnika Helios in Krka sta redni del zaključila na prvem in drugem mestu. Potem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem