Povezane novice

Koalicija bo zamrznila cene in odrezala dobičke zasebnih zavarovalnic

Dnevnik 12.04.2023
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje bo s septembrom predvidoma nadomestil obvezni zdravstveni prispevek v višini 35 evrov. Prejemnik sredstev bo po novem ZZZS in ne več zasebne zavarovalnice. Koalicija želi z novelo preprečiti podražitve premij in… »

Bešič Loredan: Podražitev nesprejemljiva. Krumberger: Tudi državni produkt bo prinašal izgubo.

RTV Slovenija 12.04.2023
Zdravstveni minister napoveduje, da bo zdravstvena premija, nadomestek ukinjenega dopolnilnega zavarovanja, ostala pri 35 evrih. Predstavnica zavarovalnic pa napoveduje, da bo ZZZS s tem imel izgubo, ki jo bo moral pokrivati državni proračun. Poslanci… »

Koalicija ukinja dopolnilno zavarovanje

Primorske 12.04.2023
Poslanska skupina Svoboda je v DZ vložila novelo zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, s katero želijo ukiniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje in ga prenesti v obvezno zdravstveno zavarovanje v obliki plačil obveznega… »

Namesto dopolnilnega zavarovanja obvezni prispevek 35 evrov

24ur 12.04.2023
Poslanci največje vladne stranke Gibanja Svoboda so v parlamentarni postopek vložili novelo zakona, s katero želijo ukiniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje in ga prenesti v obvezno. Zavezanci bi po novem plačevali 35 evrov mesečno, sredstva pa bi… »

Tako so se na napoved ukinitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja odzvale zavarovalnice

Necenzurirano 12.04.2023
Predstavniki koalicijskih strank so danes predstavili podrobnosti predloga, s katerim bi dopolnilno zdravstveno zavarovanje prenesli v obvezno zdravstveno zavarovanje. Na dogajanje so se že odzvale zavarovalnice. Poslanska skupina stranke Gibanje Svoboda… »

Golob: Preprečili bomo podražitve zavarovanj in ukinili dobičke zavarovalnic #video

SiolNET 12.04.2023
Poslanska skupina Svoboda je v parlamentarno obravnavo vložila novelo zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, s katero želijo ukiniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kot ga poznamo zdaj, in ga prenesti v obvezno zdravstveno… »

Rupar: Protestirali bomo dan in noč #video

SiolNET 12.04.2023
Predsednik Inštituta 1. oktober Pavel Rupar je danes pojasnil, da so v inštitutu pripravili lasten predlog zakona o ukinitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Po njegovih besedah naj bi z njim vsak posameznik prihranil 450 evrov na leto. Napovedal… »

Zdaj je jasno: To bo nadomestilo dopolnilno zavarovanje

Zurnal24 12.04.2023
V parlament je stranka Gibanje Svoboda vložila zakon, ki bo ukinil dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ukinjajo se položnice, bomo pa še naprej plačevali 35 evrov, po novem obveznega prispevka za zdravstvo. Namesto dopolnilnega zdravstvenega… »

"Prispevek bi bil 35 evrov. Vsa sredstva ostanejo v javnem zdravstvenem sistemu."

RTV Slovenija 12.04.2023
Poslanci Svobode so v parlamentarni postopek vložili spremembo zakona, s katero bi se dopolnilno zdravstveno zavarovanje preneslo v obvezno zavarovanje, ki bi znašalo 35 evrov. S tem želijo preprečiti podražitve in dobičke zasebnih zavarovalnic. Po… »

Preprečiti želijo podražitve in dobičke iz dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj

Delo 12.04.2023
Predlog Gibanja Svoboda: preoblikovanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, plačevali bi 35 evrov. Novela bi začela veljati septembra. Poslanci Gibanja Svoboda so včeraj prav potihoma in po rednem postopku, s prvopodpisanim Borutom Sajovicem na… »

V opoziciji opozarjajo na premierjeve laži glede dodatnega zdravstvenega zavarovanja

Nova 24TV 12.04.2023
Minister za delo Luka Mesec, predsednik vlade Robert Golob (Foto: zajem zaslona, splet) Predsednik vlade Robert Golob je na novinarski konferenci napovedal ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. To se bo zaradi napovedanih podražitev… »

20 let rušenja levih vlad, ki so ukinjale dopolnilno zavarovanje

Necenzurirano 12.04.2023
Zaradi napovedanih ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so v Sloveniji padali ministri za zdravje in celo vlade. Interesi zavarovalnic so bili vsakič močnejši. 1. Neuspešen Kebrov poizkus in prva zmaga Vzajemne 2. Pahorjeva vlada razpadla… »

Golob / »S prenosom dopolnilnega zavarovanja želimo preprečiti podražitve in zasebne dobičke«

Mladina 12.04.2023
Korak v pravo smer pri izpolnjevanju koalicijskih zavez in krepitvi javnega zdravstvenega sistema? "S prenosom dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na ZZZS želimo preprečiti podražitve dopolnilnega zavarovanja in zasebne dobičke iz naslova… »

"PRELOMNA TOČKA REFORME ZDRAVSTVENEGA SISTEMA": S prenosom dopolnilnega zavarovanja želijo preprečiti podražitve in zasebne…

Regional 12.04.2023
S prenosom dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na ZZZS želijo preprečiti podražitve dopolnilnega zavarovanja in zasebne dobičke iz naslova zdravstvenih zavarovanj, je ob današnji predstavitvi novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem… »

Golob: S prenosom dopolnilnega zavarovanja na ZZZS želimo preprečiti podražitve in zasebne dobičke

Primorske 12.04.2023
S prenosom dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na ZZZS želijo preprečiti podražitve dopolnilnega zavarovanja in zasebne dobičke iz naslova zdravstvenih zavarovanj, je ob današnji predstavitvi novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem… »

Svoboda vložila predlog za ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Mladina 12.04.2023
Prejemnik sredstev bi bil po novem Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), in ne več tri zasebne zavarovalnice. Poslanska skupina Svoboda je v DZ vložila novelo zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, s katero želijo… »

Dopolnilno zavarovanje bi ukinili, čaka nas nov prispevek

Necenzurirano 12.04.2023
Ukinitev med ljudstvom osovraženega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je bila eno od zavez vladajoče koalicije. Po napovedi brutalne podražitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je minister za zdravje Danijel Bešič Loredan v petek… »

Ukinitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, zdaj gre zares

Zurnal24 12.04.2023
Svoboda je vložila zakon, s katerim bi ukinili dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Zakon je po poročanju Dela vložen po rednem postopku, kar pomeni, da bi lahko kar nekaj časa trajalo, preden bo sprejet, pod predlog zakona pa naj bi se podpisali le… »

SO DOPOLNILNEMU ZDRAVSTVENEMU ZAVAROVANJU ŠTETI DNEVI? Svoboda vložila predlog novele za njegovo ukinitev

Regional 12.04.2023
Poslanska skupina Svoboda je v DZ vložila novelo zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, s katero želijo ukiniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje in ga prenesti v obvezno zdravstveno zavarovanje v obliki plačil obveznega… »

Novice dneva »

Kdo je še najbolj zdrav v Nemčiji? Farmacevtska industrija

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Znižanje provizij za upravljanje sklada »Euro Cash«

Finance.si pred eno uroše 2 povezani

Kaj delajo in napovedujejo nemški farmacevtski velikani

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Kitajca s svetlobno hitrostjo vozita na naše ceste

Finance.si pred 7 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem