Povezane novice

Fajonova avstrijskemu kolegu: Ne želimo zaostrovati prehoda meje

SiolNET 12.04.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon je v telefonskem pogovoru z avstrijskim kolegom Alexandrom Schallenbergom Dunaj pozvala, naj v zvezi s podaljšanjem nadzora na meji "razmisli o nadaljnjih korakih". Slovenija ne želi zaostrovati prehoda meje, še posebej v… »

Fajon avstrijskemu kolegu izrazila nestrinjanje glede podaljšanja mejnega nadzora

RTV Slovenija 12.04.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon je med obiskom Etiopije v telefonskem pogovoru z avstrijskim kolegom Alexandrom Schallenbergom Dunaj pozvala, naj glede napovedanega podaljšanja nadzora na meji "razmisli o nadaljnjih korakih". Ministrstvo za zunanje in… »

Kaiser: Za podaljšanje mejnega nadzora s Slovenijo ni pravega razloga

SiolNET 12.04.2023
Na podlagi pridobljenih informacij ni pravega razloga za podaljšanje nadzora na meji s Slovenijo, je danes dejal deželni glavar avstrijske Koroške Peter Kaiser. Podaljšanje pa je podprl deželni glavar avstrijske Štajerske Christopher Drexler, ki je… »

Kaiser: Za podaljšanje mejnega nadzora ni pravega razloga

Delo 12.04.2023
Medtem ko se mu nadzor s Slovenijo ne zdi potreben, pa je podaljšanje na meji z Madžarsko označil za bolj verodostojno odločitev. Na podlagi pridobljenih informacij ni pravega razloga za podaljšanje nadzora na meji s Slovenijo, je danes dejal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem