Povezane novice

Neverjeten podvig Haalanda, kakršnega Anglija še ni videla

SiolNET 12.04.2023
V angleškem prvenstvu, ki v zadnjih letih velja za najmočnejšega ne le v finančnem, ampak tudi igralskem smislu, se je v bogati zgodovini zvrstilo že ničkoliko imenitnih napadalcev. Mnogi med njimi so bili stroji za zadetke, a tako ogretega, kot je… »

Nove težave: po polomu Bayerna v garderobi zapele pesti?

SiolNET 12.04.2023
Kot da torkov visok poraz Bayerna proti Manchester Cityju na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov ni bil dovolj, se morajo zdaj Bavarci ukvarjati še z dodatnimi težavami. Kot poroča Sky Germany, naj bi nogometaš Bayern Sadio Mane po tekmi s pestjo… »

V četrtfinalu lige prvakov še zmagi Reala in Milana

Dnevnik 12.04.2023
Nogometaši so danes v ligi prvakov dokončali prve dvoboje četrtfinala. Na prvih tekmah sta do prednosti prišla Real in Milan. Madridčani so z 2:0 ugnali Chelsea, Milan pa z 1:0 Napoli. Že v torek je Manchester City premagal Bayern s 3:0, na… »

Thomas Tuchel se je kljub visokemu porazu zaljubil v Bayern

Dnevnik 12.04.2023
Manchester City in Inter sta si proti Bayernu in Benfici priigrala lepi prednosti pred povratnima dvobojema četrtfinala lige prvakov. Po prvih četrtfinalnih tekmah lige prvakov sta Manchester City in Inter z nogo in pol že v polfinalu. Angleži so pred… »

Guardiola opozoril na pomen agresivnosti, Bayern obžaluje zadnjih 20 minut

RTV Slovenija 12.04.2023
Manchester City si je na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov proti Bayernu priigral velik kapital prednosti, a skorajda vsi so si enotni, da bi si Nemci zaslužili kaj več kot zaostanek treh zadetkov. Pred domačo tekmo ne mečejo puške v koruzo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem