Povezane novice

Ameriški milijarder postal tarča posmeha

SiolNET 13.04.2023
"Zelo sem vesel, a moramo ostati mirni. Prihodnji teden nas čaka še vsaj 90 minut nogometa in vse se še lahko zgodi," je po zmagi Real Madrida na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov proti Chelseaju (2:0) evforijo miril strateg Los Blancos Carlo… »

Risi so se namučili za zmago

Delo 13.04.2023
Slovenska hokejska reprezentanca, ki se pripravlja na majsko SP, je v Mariboru po kazenskih strelih premagala Poljsko s 3:2. Maver dvakratni strelec. Slovenska hokejska reprezentanca, ki se pripravlja na majsko svetovno prvenstvo elitne skupine, je v… »

Slovenci po kazenskih strelih strli poljski oreh

SiolNET 13.04.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na drugi od desetih pripravljalnih tekem na majsko svetovno prvenstvo v Ledni dvorani Tabor v Mariboru po kazenskih strelih s 3:2 premagala Poljake. Slovenci, ki niso igrali v najmočnejši zasedbi (v postavi ni bilo… »

Slovenci po kazenskih strelih premagali neugodne Poljake

RTV Slovenija 13.04.2023
Slovenska hokejska reprezentanca, ki se pripravlja na majsko svetovno prvenstvo elitne skupine, je v Mariboru po kazenskih strelih premagala Poljsko s 3:2. Izbrana vrsta bo do začetka SP-ja, prva tekma Slovence čaka 13. maja, skupno odigrala deset… »

Risi po kazenskih strelih le strli neugodnega tekmeca

Zurnal24 13.04.2023
Slovenci v Mariboru po kazenskih strelih premagali Poljsko. Slovenska hokejska reprezentanca, ki se pripravlja na majsko svetovno prvenstvo elitne skupine, je danes v Mariboru odigrala drugo prijateljsko tekmo. Po kazenskih strelih je premagala Poljsko s… »

Ancelotti si želi ponovitev na Stamford Bridgeu

RTV Slovenija 13.04.2023
Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je bil zelo zadovoljen s predstavo svojih varovancev na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Chelseaju (2:0). "Za polfinale moramo to ponoviti še v Londonu," je povedal Italijan po 35. zmagi na klopi Reala v LP… »

Neapeljske zdrahe gredo na roko rdeče-črnim

Delo 13.04.2023
Vinicius Junior je bil v prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov proti Chelseaju z dvema asistencama ključni mož za Realovo zanesljivo zmago. Real Madrid in Milan sta po prvih 90 minutah četrtfinalnih tekem lige prvakov proti Chelseaju in Napoliju korak… »

Po desetih letih spet reprezentančni hokej v Mariboru

Dnevnik 13.04.2023
Slovenska hokejska reprezentanca bo v sklopu priprav na svetovno prvenstvo elitne divizije, ki bo potekalo od 12. do 28. maja na Finskem in v Latviji, danes ob 17.30 in jutri ob 13. uri v mariborski Ledni dvorani igrala s Poljsko. Čez mesec dni bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem