Povezane novice

Ustavno sodišče izločilo Nežo Kogovšek Šalamon, preostali pobudi prepozni

Primorske 13.04.2023
Ustavno sodišče je danes v okviru obravnave pobude za oceno ustavnosti novele zakona o RTVS zahteve za izločitev sodnika Marka Jakliča in Mateja Accetta zavrglo kot prepozne. Na podlagi pravočasne zahteve stranke v postopku in na podlagi lastnega… »

Ustavno sodišče izločilo Nežo Kogovšek Šalamon, Jaklič in Accetto ostajata

Nova 24TV 13.04.2023
Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan in predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič (Foto: STA) Prejšnji ponedeljek je Urška Klakočar Zupančič na Ustavno sodišče RS sama, v imenu Državnega zbora vložila zahtevo za izločitev ustavnega… »

Izločeni glasovi razuma

Mladina 13.04.2023
Iz odločanja ustavnega sodišča o RTV po Roku Čeferinu izločena še Neža Kogovšek Šalamon. »Ustavno sodišče je danes odločilo le o zahtevah oziroma predlogih za izločitev sodnikov. Zahteve za izločitev sodnika Jakliča in Accetta je zavrglo… »

Ustavno sodišče iz odločanja v zadevi RTV izločilo le sodnico Nežo Kogovšek Šalamon

RTV Slovenija 13.04.2023
Ustavno sodišče je iz odločanja glede novele zakona o RTV Slovenija izločilo sodnico Nežo Kogovšek Šalamon, pobudi za izločitev sodnikov Klemna Jakliča in Mateja Accetta pa zavrglo kot prepozni. Rok Čeferin je bil medtem iz odločanja že… »

Tehtnica se je nagnila: Neža Kogovšek Šalamon izločena iz odločanja

Delo 13.04.2023
Ustavno sodišče je danes le odločilo o zahtevah oziroma predlogih za izločitev sodnikov iz odločanja o noveli zakona o RTV Slovenija. Kot so nam potrdili na ustavnem sodišču, so zahteve za izločitev sodnika Klemna Jakliča in Mateja Accetta… »

Odločanje o usodi RTVS: Vlada zamudila rok!

Zurnal24 13.04.2023
Eno sodnico izločili iz postopka o RTVS, Klemna Jakliča in Mateja Accetta pač ne. Ustavno sodišče je danes v okviru obravnave pobude za oceno ustavnosti novele zakona o RTVS zahteve za izločitev sodnika Klemna Jakliča in Mateja Accetta zavrglo kot… »

Ustavno sodišče iz odločanja v zadevi RTVS izločilo Nežo Kogovšek Šalamon

Dnevnik 13.04.2023
Ustavno sodišče je danes v okviru obravnave pobude za oceno ustavnosti novele zakona o RTVS zahteve za izločitev sodnika Marka Jakliča in Mateja Accetta zavrglo kot prepozne. Na podlagi pravočasne zahteve stranke v postopku in na podlagi lastnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem