Povezane novice

Mane zaradi spora s soigralci suspendiran

SiolNET 13.04.2023
Nogometaš münchenskega Bayerna Sadio Mane je dobil eno tekmo prepovedi igranja, ki mu jo je vodstvo kluba izreklo zaradi spora s soigralcem po tekmi lige prvakov z Manchester Cityjem. Sportal Nove težave: po polomu Bayerna v garderobi zapele pesti… »

"FC Hollywood" se je vrnil - zaradi fizičnega obračuna s Sanejem suspendiran Mane

RTV Slovenija 13.04.2023
Po prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov je v slačilnici Bayerna, ki je izgubil proti Manchester Cityju z 0:3, zavrelo. Eden najslabših posameznikov spomladanskega dela Sadio Mane je po poročanju nemških medijev udaril v obraz Leroya Saneja… »

Kazen za »boksarja« Sadia Maneja, ki so mu soigralci že obrnili hrbet

Delo 13.04.2023
Vodstvo münchenskega nogometnega kluba Bayern suspendiralo senegalskega zvezdnika, ki je po četrtfinalni tekmi v ligi prvakov udaril soigralca Leroya Saneja. V nadaljevanju preberite: Zakaj je po četrtfinalni tekmi lige prvakov v Manchestru izgubil… »

Zvezdnik Bayerna suspendiran po fizičnem napadu na soigralca

Zurnal24 13.04.2023
Mane je bil zaradi neprimernega obnašanja is spora s soigralci suspendiran s strani kluba. Nogometaš münchenskega Bayerna Sadio Mane je dobil eno tekmo prepovedi igranja, ki mu jo je vodstvo kluba izreklo zaradi spora s soigralcem po tekmi lige prvakov… »

Bayern kaznoval zvezdnika zaradi napada na soigralca

Delo 13.04.2023
Sadio Mane je po tekmi v Manchestru v slačilnici udaril soigralca Leroya Saneja, še hujši incident so preprečili drugi nogometaši, ki so ju ločili. Nogometaš münchenskega Bayerna Sadio Mane je dobil eno tekmo prepovedi igranja, ki mu jo je vodstvo… »

Incident v Bayernovi slačilnici: senegalskemu zvezdniku grozi suspenz

Delo 13.04.2023
Po visokem porazu Bavarcev v četrtfinalu lige prvakov v Manchestru se je pobesneli Sadio Mane s pestjo lotil nemškega reprezentanta. Visok poraz nogometašev münchenskega Bayerna na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov v gosteh pri Manchester Cityju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem