Povezane novice

Premagal Đokovića, dan pozneje pa izpadel

SiolNET 14.04.2023
Italijan Lorenzo Musetti, ki je v četrtek v osmini finala mastersa v Monte Carlu izločil prvega nosilca Srb Novaka Đokovića, se je pri tem fizično in čustveno tako izčrpal, da dan pozneje ni imel pravih možnosti v četrtfinalu. S 6:2 in 6:2 ga je… »

Presenetljiv poraz Đokovića: Nisem razpoložen, da bi govoril

SiolNET 14.04.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, številka 1 na svetu, je na turnirju v Monte Carlu izpadel v osmini finala. Prvi nosilec mastersa 1000 je izgubil proti 16. nosilcu, Lorenzu Musettiju, potem ko je imel težave z začetnim udarcem. Komaj 21-letni… »

Branilec naslova Cicipas in Medvedjev izpadla

RTV Slovenija 14.04.2023
Presenečenja na turnirju serije 1000 v Monte Carlu se kar vrstijo. Taylor Fritz je izločil branilca naslova Stefanosa Cicipasa s 6:2 in 6:4. Holger Rune je premagal Daniila Medvedjeva s 6:3 in 6:4. Američan Fritz, ki je lani v finalu Indian Wellsa… »

Đoković se že v osmini finala poslavlja od kneževine

Delo 14.04.2023
Ob odsotnosti Rafaela Nadala in Carlosa Alcaraza je bil Novak Đoković prvi favorit za zmago na turnirju v Monaku, a ga je v osmini izločil Lorenzo Musetti. Novak Đoković, teniška številka 1 na svetu, je na turnirju v Monte Carlu z nagradnim skladom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem