Povezane novice

Začetek prenove nadvoza na Dunajski prihodnjo soboto

Dnevnik 14.04.2023
Čeprav so sprva napovedovali, da se bo obnova nadvoza nad severno obvoznico na Dunajski cesti začela v ponedeljek, 17. aprila, so iz Mestne občine Ljubljana sporočili, da bodo zaradi slabe vremenske napovedi dela začeli prihodnjo soboto, 22. aprila… »

Vozniki, raje pogoltnite slino, vse bo dvojno

Zurnal24 14.04.2023
Poleg že obstoječe še nova zapora na ljubljanski obvoznici, zaprli bodo dva najpomembnejša priključka, poleti bosta zapori na dveh od štirih mestnih vpadnicah. Vozniki, ki potujete v Ljubljano ali pa samo vozite mimo prestolnice, pozor! Prihodnjo… »

MOL zaradi slabih vremenskih razmer za teden dni prestavil začetek prenove nadvoza pri WTC-ju

RTV Slovenija 14.04.2023
Prenova dotrajanega nadvoza nad ljubljansko obvoznico na Dunajski cesti se bo začela naslednjo soboto, in ne to soboto, kot je sprva sporočila ljubljanska občina. Gradbena dela z delnimi zaporami cest naj bi bila sicer predvidoma končana novembra. Iz… »

Nova zapora v Ljubljani: prenovili bodo nadvoz na Dunajski cesti

SiolNET 14.04.2023
Z Mestne občine Ljubljana so sporočili, da začenjajo prenovo dotrajanega nadvoza nad ljubljansko obvoznico na Dunajski cesti. Z gradbenimi deli bi morali začeti že v ponedeljek, a so jih zaradi slabih vremenskih razmer prestavili na naslednjo soboto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem