Povezane novice

Še pred prvomajskimi prazniki bo zaživela tržnica Loreto

Primorske 15.04.2023
Prihodnji torek, 25. aprila, bo med 8. in 12. uro ob parkirišču pred sedežem krajevne skupnosti Jagodje-Dobrava zaživela napovedana tržnica Loreto. Šest prodajnih hišk bo zatem odprtih še v petek in nedeljo ter tako vsak teden do oktobra. Vsaj… »

Z mislimi na točke

Primorske 15.04.2023
Nogometno prvenstvo prihaja v vznemirljivo končnico v boju za evropska tekmovanja in obstanek. Jutri bi si Olimpija v dvoboju z Mariborom že lahko zagotovila naslov prvaka. Tabor bo nocoj (20.15) točke iskal na zahtevnem gostovanju v Celju. Če Celjani… »

Prehitite retrogardni Merkur

Primorske 15.04.2023
Navidezno miren vikend je pred nami, ki pa ga je dobro preživeti čimbolj dinamično in vsaj začeti tiste stvari, ki jih je potrebno aktivirati v času do 15. maja. Zakaj? Ker se v petek, 21. aprila, Merkur obrne v retrogradno smer in bo potem težje… »

Kar nad Krimov pokal

Primorske 15.04.2023
Danes in jutri bo ajdovski ženski rokometni klub Mlinotest v domači dvorani Police gostitelj zaključnega turnirja slovenskega članskega pokala. Žreb je domačinkam že danes ob 19.30 namenil finale pred finalom - tekmo s serijskim prvakom Krimom… »

Po 20 minutah je bilo vsega konec

Primorske 15.04.2023
Vnaprej odigrana tekma četrtega kroga končnice druge lige je v ajdovski dvorani Police na sosedskem derbiju Vipavske doline potrdila razmerje moči med Ajdovščino in MRK Nova Gorica. Domačini po zmagi ostajajo v igri za prvo B ligo, mladi gostje pa… »

Bo superligaška lovorika ostala na Primorskem?

Primorske 15.04.2023
Jutri popoldne bodo v Zeleni balinarski dvorani v Postojni podelili pokala zmagovalcema superlige in zimskega pokala mladih. POSTOJNA > Na zaključnem turnirju 31. sezone v elitni moški klubski konkurenci bodo nastopili škofjeloška Trata, sežanska… »

Danilo Kotnik: “Živali nikoli ne 'fejkajo', ampak so pristne”

Primorske 15.04.2023
Obiskovalci Škocjanskega zatoka so že navajeni na t.i. birdwatcherje, ki “oboroženi” z ogromnimi teleobjektivi prežijo na ptice, ki so si za svoj dom ali morda zgolj postanek izbrale ta naravni rezervat na pragu Kopra. Med “lovci” na ptice je… »

Moda, sešita ob sirenah in svečah: Vojni kaos je lahko navdih

Primorske 15.04.2023
Starega sveta več ni, a ukrajinski modni oblikovalci se kljub neštetim preprekam in strankam, ki so pobegnile v tujino, ne dajo. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh… »

EPK: zagnali so 80 velikih projektov, ki bodo trajali tri leta

Primorske 15.04.2023
Mestna občina z EZTS in državo hiti, da bi do leta 2025 prenovili železniško postajo, Trg Evrope in EPICenter, kjer bo osrednja razstava. Iščejo tudi denar za prenovo Laščakove vile, kjer končujejo obnovo parka. “Ne gre več za všečne ideje… »

Kaos na Škofijah: vozniki tabel ne gledajo in slepo sledijo navigaciji

Primorske 15.04.2023
“Na cesti proti vrhu Tinjana Nemec z manjšo tovorno prikolico sprašuje, če tu pride v Koper. Hrvata na podobnem kraju, če je to cesta za Pulj. Na drugih Škofijah, kjer je veliko ozkih cest, Italijan, če tu pride na glavno cesto za Koper. Na odcepu… »

Jutri na Pohod prijateljstva

Primorske 15.04.2023
Vsi, ki bi radi razmigali noge v čezmejnem prostoru, bodo na svoj račun prišli jutri na Pohodu prijateljstva, ki so ga v novogoriškem zavodu za šport lani obudili po tridesetih letih. NOVA GORICA, GORICA > Lanskega pohoda, ki je Novo Gorico in Gorico… »

Portorož gosti Evropsko matematično olimpijado

Primorske 15.04.2023
Ne v jadranju, plavanju ali kolesarjenju, temveč v reševanju matematičnih nalog se bodo v prihodnjih dneh pomerile v mestu rož. V Portorož so namreč prišle najbolj nadarjene mlade matematičarke z vsega sveta, ki bodo nastopile na Evropski… »

Novice dneva »

Kako dobro gre zahodni Sloveniji, če ji odvzamemo Ljubljano

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Žuželčja apokalipsa

Delo pred 49 minutami

Postanek v Palmi

Delo pred 49 minutami

Kako se razvije prijateljstvo

Delo pred 49 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem