Povezane novice

Prigožin Putinu: Čas je, da končamo vojno

SiolNET 15.04.2023
Jevgenij Prigožin, vodja zloglasne skupine Wagner, naj bi ruskim voditeljem sporočil, da je čas, da končajo vojaško operacijo v Ukrajini in se osredotočijo na doslej zasedena ozemlja, poroča Yahoo News. "Čas je, da končamo operacijo zaradi same… »

Lula poziva ZDA in EU, naj začnejo govoriti o miru v Ukrajini

RTV Slovenija 15.04.2023
Brazilski predsednik Luiz Inacio Lula da Silva je na Kitajskem dejal, da bi morale ZDA "prenehati spodbujati vojno v Ukrajini in začeti govoriti o miru". Finska je medtem dokončala prvi odsek ograje na meji z Rusijo. "ZDA morajo prenehati spodbujati… »

Na Finskem zgradili prvi odsek 200-kilometrske ograje na meji z Rusijo

Delo 15.04.2023
Brazilski predsednik Luiz Inacio Lula da Silva je na Kitajskem dejal, da bi morale ZDA prenehati spodbujati vojno v Ukrajini in začeti govoriti o miru. Finska obmejna straža je v petek predstavila prvi odsek 200-kilometrske ograje na meji z Rusijo, ki… »

Zelenski izrazil obžalovanje nad ruskim napadom v Slovjansku

Dnevnik 15.04.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v petkovem rednem video nagovoru izrazil obžalovanje nad ruskim napadom na Slovjansk, v katerem je umrlo devet ljudi, 21 pa jih je bilo ranjenih. Rusijo je označil za "državo zla", ki bo v vojni izgubila, in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem