Povezane novice

Legenda lige NBA postal tarča posmeha #video

SiolNET 15.04.2023
Liga NBA je danes objavila po tri finaliste za vsako od sedmih individualnih nagrad za uspešnost v redni sezoni. Kandidate je oznanila ekipa zdaj že slovite oddaje Inside the NBA na TNT, ki jo sestavljajo upokojeni košarkarji Shaquille O'Neal, Kenny… »

NBA objavila seznam finalistov za individualne nagrade

Zurnal24 15.04.2023
V točkovanju za najkoristnejšega igralca sezone (MVP) ponovno najbolje kaže dvakratnemu prejemniku nagrade Srbu Nikoli Jokiću. Srb Nikola Jokić (Denver Nuggets) vodi v točkovanju za najkoristnejšega igralca (MVP) rednega dela sezone… »

Tako si je Dallas pljunil v lastno skledo: "Ljudem so kar sami povedali ..."

Zurnal24 15.04.2023
Dallas Mavericks bi se po mnenju košarkarskega analitika lahko izognili kazni za mahinacije na tekmi s Chicago Bulls. Vodstvo lige NBA je moštvu Luke Dončića izreklo kazen v višini 750.000 dolarjev zaradi nešportnega taktiziranja na tekmi s Chicago… »

Trojica favoritov za naziv MVP, brez Američana

Delo 15.04.2023
Nikola Jokić vodi v točkovanju za MVP lige NBA, za njim sta Joel Embiid in Giannis Antetokounmpo. Srb Nikola Jokić (Denver Nuggets) vodi v točkovanju za najkoristnejšega igralca (MVP) rednega dela sezone severnoameriške košarkarske lige NBA, je… »

KAZEN ZA DONČIĆEV DALLAS: Zaradi kršenja pravil igre bodo morali plačati 680.000 evrov

Regional 15.04.2023
Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je včeraj kaznovalo ekipo slovenskega zvezdnika Luke Dončića Dallas Mavericks zaradi kršenja pravil tekmovanja, so sporočili na spletni strani. Dallas bo moral plačati 750.000 dolarjev oziroma 680.000… »

V boju za MVP tudi uradno Jokić, Embiid in Andetokumbo

RTV Slovenija 15.04.2023
Vodstvo Lige NBA je pred začetkom končnice objavilo po tri finaliste za vse posamezne nagrade. Na zadnjem situ za nagrado MVP so se še drugo leto zapored znašli Nikola Jokić, Joel Embiid in Janis Andetokumbo. Nikola Jokić je postal šele tretji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem