Povezane novice

Ponesrečeno jamarko po več kot 30 urah reševanja dvignili na površje

RTV Slovenija 16.04.2023
Nezavestno jamarko, ki se je ponesrečila ob raziskovanju Vranjedolske jame pri Cerknici, so po več kot 30 urah vendarle potegnili iz globine 100 metrov. Z reševalnim vozilom so jo prepeljali do Cerknice, od tam pa s helikopterjem v ljubljanski UKC… »

Pri raziskovanju nove jame nesreča jamarke

Primorske 16.04.2023
Pri Dolenji vasi pri Cerknici je pri raziskovanju nove jame prišlo do nesreče. Na globini približno 100 metrov v sicer stopnjastem breznu je jamarki Jamarskega društva Rakek na glavo padel večji kamen. Štirje jamarji so ostali ob njej, saj je bila… »

Jamarki je večji kamen prebil čelado

Primorske 16.04.2023
Reševanje hudo poškodovane jamarke iz Jamarskega društva Rakek je po noči na nedeljo trajalo še ves dan in pozno v večer. Med raziskovanjem nove jame pri Dolenji vasi blizu Cerknice je jamarki v soboto popoldne na glavo padel večji kamen in ji… »

Zaplet pri reševanju, evakuacijo morali začasno prekiniti

Zurnal24 16.04.2023
Reševalcem veliko preglavic povzročajo preozki rovi. Reševalci so nekaj po 22. uri le lahko nadaljevali z reševalno akcijo. Pred tem so jo morali namreč začasno prekiniti, saj so bili nekateri deli jame za iznos še vedno preozki. Na delo so morale… »

Brutalno ozki rovi so, ogromno blata, mraz, vse je mokro in spolzko

Delo 16.04.2023
Nesreča se je zgodila na globini sto metrov med raziskovanjem nove jame. Poškodovanka je nezavestna, a stabilna. Reševanje ponesrečene jamarke, ki ji je včeraj okoli 18.30 pri raziskovanju nove, Vranjedolske jame pri Dolenji vasi blizu Cerknice na… »

V nesreči huje poškodovana jamarka

Nova 24TV 16.04.2023
Reševalna akcija (Vir: zajem zaslona, TV Slovenija) Pri raziskovanju nove jame pri Dolenji vasi pri Cerknici se je včeraj okoli 18.30 zgodila nesreča, v kateri se je huje poškodovala jamarka iz Jamarskega društva Rakek. Na globini približno 100… »

PODROBNOSTI REŠEVANJA JAMARKE: Če bi bila potrebna operacija, je možno v jami narediti "malo operacijsko dvorano" (FOTO)

Regional 16.04.2023
Reševanje ponesrečene jamarke, 33-letne domačinke, ki ji je v soboto pri raziskovanju nove jame blizu Cerknice večji kamen prebil čelado, bo predvidoma potekalo še nekaj ur, saj minerske ekipe širijo ožje prehode. Ponesrečena je še vedno v… »

#foto: Reševanje ponesrečene jamarke bo potekalo predvidoma še nekaj ur

Dnevnik 16.04.2023
Reševanje ponesrečene jamarke, 33-letne domačinke, ki ji je v soboto pri raziskovanju nove jame blizu Cerknice večji kamen prebil čelado, bo predvidoma potekalo še nekaj ur, saj minerske ekipe širijo ožje prehode. Ponesrečena je še vedno v… »

Kamen ji je razbil čelado, nato se je sesedla, takšno je njeno stanje

Zurnal24 16.04.2023
Trenutno poteka širjenje jame z eksplozivom, nato sledi transport poškodovanke. Kot smo že poročali, je včeraj zvečer prišlo do jamarske nesreče v Vranjedolski jami pri Dolenji vasi pri Cerknici, v kateri se je huje poškodovala jamarka. Poveljnik… »

PRI RAZISKOVANJU NOVE JAME POŠKODOVANA JAMARKA: Na glavo ji je padel kamen, je nezavestna

Regional 16.04.2023
Reševanje ponesrečene jamarke, ki ji je v soboto okoli 18.30 pri raziskovanju nove jame blizu Cerknice na glavo padel kamen, še vedno poteka, je za STA danes povedal vodja Jamarske reševalne službe pri Jamarski zvezi Slovenije Walter Zakrajšek… »

Huda nesreča v slovenski jami, reševanje še vedno poteka

Zurnal24 16.04.2023
Včeraj je v jami na Notranjskem prišlo do hude nesreče. Reševanje ponesrečene jamarke, ki ji je v soboto okoli 18.30 pri raziskovanju nove jame blizu Cerknice na glavo padel kamen, še vedno poteka, je za STA danes povedal vodja Jamarske reševalne… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred 5 uramiše 11 povezanih

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 7 uramiše 3 povezane

Drama na vlaku, z nožem nad 16-letnika

Zurnal24 pred tremi uramiše 4 povezane

Julian Assange pred ameriškim sodiščem priznal krivdo

Zurnal24 pred 9 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem