Povezane novice

Velik uspeh slovenskega tenisa

SiolNET 16.04.2023
V kvalifikacijah za nastop na zaključnem turnirju teniškega pokala Billie Jean King v Kopru je Slovenija senzacionalno premagala Romunijo (3:2) in se uvrstila na zaključni turnir, kjer bo igralo najboljših 12 reprezentanc na svetu. Tamara Zidanšek in… »

Slovenske tenisačice po preobratu med 12 najboljšimi reprezentancami na svetu

Primorske 16.04.2023
Slovenska ženska teniška izbrana vrsta si je z epsko zmago proti Romuniji priigrala mesto na zaključnem turnirju svetovnega ekipnega prvenstva, ki ga Mednarodna teniška zveza ITF imenuje pokal Billie Jean King. Preobrat, kakršen je proti romunski… »

Pokal Billie Jean King: Zgodovinski preobrat borbene Slovenije

Dnevnik 16.04.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je v soboto in nedeljo v Kopru po zaostanku z 0:2 s 3:2 premagala Romunijo ter se uvrstila v svetovno skupino pokala Billie Jean King. Tvorki izjemnega uspeha sta bili Tamara Zidanšek in Kaja Juvan. Težko je… »

Nekaj, kar si bo zapomnila za dolgo časa

SiolNET 16.04.2023
Rekli sta si, da gresta na polno. To se je njima in slovenski ekipi obrestovalo, saj se je ženska teniška reprezentanca uvrstila na zaključni turnir pokala Billie Jean King. Tamara Zidanšek in Kaja Juvan sicer v en glas poudarjata, da sta veseli, da… »

Kaja Juvan in Tamara Zidanšek zapisali novo pravljično poglavje

Delo 16.04.2023
Slovenska teniška reprezentanca se je po zmagi proti Romuniji s 3:2 uvrstila na finalni turnir svetovne skupine. V nadaljevanju preberite: Naši vodilni teniški igralki Tamara Zidanšek in Kaja Juvan sta na Obali izničili velik zaostanek in priigrali… »

ZGODOVINSKA ZMAGA V KOPRU: Slovenske tenisačice med 12 najboljšimi reprezentancami na svetu (FOTO, VIDEO)

Regional 16.04.2023
Slovenski teniški igralki Tamara Zidanšek in Kaja Juvan sta z epskim preobratom Slovenijo popeljali na zaključni turnir najboljših 12 reprezentanc na svetu. Prekinjeno odločilno peto partijo proti Romuniji v Kopru sta dobili s 4:6, 6:2 in 6:4… »

Zidanšek in Juvan po epskem preobratu na kolena spravili Romunijo!

RTV Slovenija 16.04.2023
Kaja Juvan in Tamara Zidanšek sta v Kopru dobili igro dvojic, premagali sta Irino Mario Bara in Monico Niculescu s 4:6, 6:2 in 6:4. Slovenija je s tem po velikem preobratu v Pokalu Billie Jean King premagala Romunijo s 3:2. Romunke so namreč po petku… »

Izjemen preobrat Slovenk, to se v tenisu ni zgodilo že osem let

Zurnal24 16.04.2023
Slovenske teniške igralke po preobratu med 12 najboljšimi reprezentancami na svetu. Slovenski teniški igralki Tamara Zidanšek in Kaja Juvan sta z epskim preobratom Slovenijo popeljali na zaključni turnir najboljših 12 reprezentanc na svetu… »

Slovenija med svetovno teniško elito

Delo 16.04.2023
Po izjemno napeti predstavi sta Kaja Juvan in Tamara Zidanšek priigrali odločilno zmago proti Romuniji za uvrstitev na finalni turnir pokala Billie Jean King. Slovenska ženska teniška reprezentanca je pred dvema desetletjema že nastopila v… »

SLOVENKI NADOKNADILI PETKOV ZAOSTANEK: Teniški dvoboj v Kopru se bo nadaljeval danes (FOTO, VIDEO)

Regional 16.04.2023
Teniški dvoboj med Slovenijo in Romunijo za uvrstitev na zaključni turnir pokala Billie Jean King v Kopru se bo nadaljeval v nedeljo ob 11. uri. Rezultat v odločilni igri dvojic ob prekinitvi zaradi dežja in teme je 3:3 v prvem nizu. Tekma je bila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem