Povezane novice

Barcelona s slepimi naboji na tretji tekmi v nizu

RTV Slovenija 16.04.2023
Nogometaši Barcelone na tretji zaporedni tekmi niso dosegli zadetka, vendar je po drugem zaporednem remiju v španskem prvenstvu njihova prednost pred Realom iz Madrida še vedno dvomestna. Vodilna ekipa španskega prvenstva je igrala brez zadetkov na… »

Po skromnih sezonah sledi več trenerskih menjav

SiolNET 16.04.2023
Lastniki moštev Columbus Blue Jackets, Anaheim Ducks in Washington Capitals so se po koncu redne sezone v severnoameriški hokejski ligi NHL odločili za menjavo trenerjev. Brad Larsen ni več trener Columbusa, Dallasa Eakinsa so odpustili pri Anaheimu… »

Kraljevi doprinos Anžeta Kopitarja, ki je včasih samoumeven

SiolNET 16.04.2023
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar, vrsto let kapetan Los Angeles Kings, v ospredje razumljivo vselej postavlja dosežke ekipe, a tudi njegovih osebnih, ki so tudi po mnenju trenerja Kraljev Todda McLellana včasih samoumevni, znova ne gre… »

Anže Kopitar že poldrugo desetletje kralj Los Angelesa

RTV Slovenija 16.04.2023
Anže Kopitar že 17 let več kot uspešno igra za Los Angeles, s katerim je osvojil dva naslova prvaka, v kar 15 sezonah pa je bil najboljši podajalec in zbiralec točk v svoji ekipi. Na portalu Športni SOS tokrat odgovarjamo na vaši hokejski… »

Kopitar: Zdaj se začenja zabavni del

Zurnal24 16.04.2023
Hokejiste v ligi NHL zdaj čakajo dvoboji v končnici. Potem ko so si hokejisti Los Angelesa brez težav zagotovili nastop v končnici severnoameriške lige NHL, bodo slovenski zvezdnik Anže Kopitar in soigralci že v ponedeljek oziroma v noči na torek… »

Kopitar: Zdaj se začenja pomembni, a tudi zabavni del sezone

Dnevnik 16.04.2023
Potem ko so si hokejisti Los Angelesa brez težav zagotovili nastop v končnici severnoameriške lige NHL, bodo slovenski zvezdnik Anže Kopitar in soigralci že v ponedeljek oziroma v noči na torek po slovenskem času igrali prvo tekmo izločilnega dela… »

Anže Kopitar: Boljši smo kot lani

Delo 16.04.2023
Naš vodilni hokejski as se je v pogovoru za slovensko javnost ozrl k uspešnem dosedanjem delu sezone in torkovem začetku končnice za Los Angeles. Za našim vodilnim hokejistom Anžetom Kopitarjem je že 17. sezona v rednem delu v NHL, s 74 točkami je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem