Povezane novice

Upošteval je nasvet nizozemskega prijatelja

Dnevnik 16.04.2023
Številka ena svetovnega kolesarstva Tadej Pogačar je bil premočen za tekmece na enodnevni dirki Amstel Gold. Iz tira ga ni vrgla niti predrta guma. Odločilni napad mu je uspel na vzponu 29 kilometrov pred ciljem. Kako enostavno je videti vrtenje… »

Neverjetni Pogačar še enkrat pometel s konkurenco!

SiolNET 16.04.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Emirates) je v svojo zbirko zmag dodal še nizozemsko klasiko Amstel Gold. Na 253,6 kilometra dolgi 57. izvedbi razgibane dirke, na kateri so morali kolesarji premagati več kot tri tisoč "višincev", je za 38… »

Pogačarjev niz se nadaljuje

Primorske 16.04.2023
Tadej Pogačar je vpisal svoje ime na seznam zmagovalcev še ene kolesarske dirke svetovne serije. Danes je dobil največjo enodnevno preizkušnjo na Nizozemskem in tako zmagovito odprl trojček klasik v Ardenih. MAASTRICHT > Amstel Gold Race je Tadej… »

Noro! Pogačar razložil, kako mu je največji rival pomagal do zmage

Zurnal24 16.04.2023
Pogačar je začel teden v Ardenih z zmago na dirki Amstel Gold, do katere mu je pomagal tudi večni rival na enodnevnih klasikah, Mathieu van der Poel. Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec dirke Amstel Gold, ki sodi v svetovno… »

Solo Tadeja Pogačarja za zmago na ardenski klasiki

RTV Slovenija 16.04.2023
Tadej Pogačar je po zmagi v Flandriji dobil tudi prvo klasiko v Ardenih, največjo dirko na Nizozemskem, Amstel Gold Race. Slovenski as je bil vseskozi v ospredju, odločilni napad pa je uprizoril 28 km pred koncem in se sam odpeljal do prestižne zmage… »

Pogačar na sloviti klasiki zašel v težave, nato razbil konkurenco!

Zurnal24 16.04.2023
Kdo lahko zaustavi Tadeja Pogačarja na sloviti 253,6 kilometrov dolgi ardenski klasiki Amstel Gold, na kateri kolesarje čaka kar 33 vzponov? Odgovor je: nihče! Danes je bila na sporedu še 57. izvedba prve izmed treh slovitih ardenskih klasik, dirke… »

Neustavljivemu Pogačarju še Amstel Gold Race

Delo 16.04.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik se je tudi na nizozemskih cestah tekmecev otresel daleč pred ciljem. Niso ga zaustavile niti težave s kolesom. Pomlad 2023 je sanjska za slovenskega kolesarskega zvezdnika Tadeja Pogačarja. Po dirki po Flandriji je v… »

Za Tadeja Pogačarja ne potrebujejo novega fotofiniša

Delo 16.04.2023
Z dirko Amstel Gold se danes začenja ardenski trojček, v boj za vrh tudi Matej Mohorič. V nadaljevanju preberite: Tadej Pogačar je dal vedeti, da je kljub 10 zmagam v letu 2023, vštevši z zgodovinsko na dirki po Flandriji, to pomlad še vedno lačen… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem