Povezane novice

PONESREČENO JAMARKO PO 31 URAH PRINESLI NA POVRŠJE: Odpeljal jo je helikopter (FOTO, VIDEO)

Regional 17.04.2023
Reševalci so okoli 4.00 zjutraj po 30 urah prizadevanj iz jame blizu Cerknice uspešno rešili 33-letno jamarko iz Jamarskega društva Rakek, ki se je tam ponesrečila v soboto zvečer. Kot je povedal vodja regijskega štaba Civilne zaščite za… »

Ponesrečena jamarka se še vedno bojuje za življenje

RTV Slovenija 17.04.2023
Jamarka, ki so jo po 30 urah prenesli iz jame, se zdravi v UKC-ju Ljubljana in je še vedno v kritičnem stanju. "Reševanje v teh urah je velik uspeh, največji pa je, da smo ponesrečenki omogočili možnost življenja," je dejal Sandi Curk iz civilne… »

#foto Reševanje iz jame: “To je bila zmaga svetlobe”

Dnevnik 17.04.2023
Po 33 urah izjemnih naporov reševalnih ekip so včeraj zgodaj zjutraj iz še neraziskane Vranjedolske jame pri Dolenji vasi pri Cerknici na površje prinesli 33-letno poškodovano jamarko. Njeno stanje je zelo resno. Izjemno čustveno je bilo poročanje… »

Po 30 urah reševanja vsi držijo pesti za jamarko Ano

Primorske 17.04.2023
Jamarko, ki se je v soboto zvečer ponesrečila v jami blizu Cerknice, so rešili v najkrajšem možnem času. Na površje so jo prinesli danes, ob štirih zjutraj, zdaj pa vsi zanjo stiskajo pesti. “Naredili smo vse, da bi našo Ano, izkušeno jamarko… »

Naredili so vse, da je Ana prišla ven

Delo 17.04.2023
Držimo pesti in upamo, da bo jamarka uspešno okrevala in da bo to krona celotni zgodbi, so poudarili ob koncu zahtevne reševalne akcije. »Dejansko smo v teh 30 urah iz teme prišli do svetlobe in človeka dali pred sonce,« se je čustveno izrazil… »

Ana življenjsko ogrožena, reševalci z akcijo navdušili svet

Necenzurirano 17.04.2023
Ponesrečena jamarka je bila v skupini šestih jamarjev Jamarskega društva društva Rakek. V globini okrog sto metrov ji je na glavo padel večji kamen, ji razbil čelado in jo hudo poškodoval. Jamarka je bila sicer zelo izkušena z več kot desetletjem… »

Brat poškodovane narisal načrt, ki je reševalcem pomagal pri reševanju

Zurnal24 17.04.2023
Stanje poškodovane jamarke je resno. Za njeno življenje se borijo zdravniki v ljubljanskem UKC. Znane so podrobnosti reševanja. Poškodbe, ki jih je utrpela 33-letna jamarka, so hude. Po besedah Sandija Curka, poveljnika Regijskega štaba Civilne… »

Nesrečno jamarko brat grel s svojim telesom in jo obvaroval pred podhladitvijo #video

SiolNET 17.04.2023
"Šlo za eno zahtevnejših reševalnih akcij, tudi zato, ker je bila ponesrečenka v nezavesti," je o reševanju 33-letne jamarke, ki je še vedno v smrtni nevarnosti, povedal vodja Jamarske reševalne službe Walter Zakrajšek. Kot je dodal, po njihovih… »

Ponesrečeno jamarko po 30 urah reševanja prinesli na površje

Delo 17.04.2023
33-letno jamarko, ki se je ponesrečila, ko je v jami pri Dolenji vasi pri Cerknici nanjo padel večji kamen in jo poškodoval, so prepeljali v UKC Ljubljana. Reševalci so davi po 30 urah prizadevanj iz jame blizu Cerknice uspešno rešili 33-letno… »

Po 30 urah rešili poškodovano jamarko, takšno je njeno stanje

Zurnal24 17.04.2023
Zaključila se je reševalna akcija v Vranjedolski jami pri Dolenji vasi pri Cerknici. Po 30 urah reševanja se je uspešno zaključila reševalna akcija v Vranjedolski jami pri Dolenji vasi pri Cerknici. Jamarskim reševalcem je okoli 4. ure zjutraj… »

Ponesrečeno jamarko po 30 urah reševanja prinesli na površje

Primorske 17.04.2023
Reševalci so davi po 30 urah prizadevanj iz jame blizu Cerknice uspešno rešili 33-letno jamarko iz Jamarskega društva Rakek, ki se je tam ponesrečila v soboto zvečer. Kot je povedal vodja regijskega štaba Civilne zaščite za Notranjsko Sandi Curk… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem