Povezane novice

Davčna reforma v okviru pakta stabilnosti

Dnevnik 17.04.2023
Predsednik vlade Robert Golob je po stopnjevanju kritik na račun davčne reforme na poslansko vprašanje predsednika komisije za nadzor javnih financ Jerneja Vrtovca odgovoril, da reforma bo, ko bo potrebna, zagotovo pa ne bo takšna, kot je bila… »

Kanal C0: Kazenska ovadba zoper župana Jankovića

Dnevnik 17.04.2023
Premier Robert Golob je v odgovoru na poslansko vprašanje o gradnji kanalizacijskega kanala C0 v Ljubljani dejal, da zaupa inženirski stroki in da bo kanal zaključen v korist ljudi in okolja. Zaradi poslanskega vprašanja Aleksandra Reberška (NSi) se… »

Golob: Predlog davčne reforme kmalu in drugačen od napovedi nekaterih funkcionarjev #video

SiolNET 17.04.2023
Vlada bo predlog davčne reforme po besedah premierja Roberta Goloba predstavila v kratkem. "Ta zagotovo ne bo takšen, kot so ga predstavili nekateri politični funkcionarji, in zagotovo ne z obdavčitvijo regresa, potnih stroškov ali uvajanjem novih… »

Golob: Davčne reforme, kot je bila predstavljena v preteklosti, ne bo

RTV Slovenija 17.04.2023
Aprilska redna seja DZ-ja se je začela s poslanskimi vprašanji premierju Robertu Golobu, ki je predstavil stališča do davčne reforme, gradnje kanala C0 in tretje razvojne osi ter v zvezi z zagotavljanjem javnih storitev v lokalnih okoljih. Poslanec… »

GOLOB V DZ O NOVI DAVČNI REFORMI: "Ne bo obdavčitve regresa, potnih stroškov ali uvajanja novih nepremičninskih davkov"

Regional 17.04.2023
Vlada bo predlog davčne reforme po besedah premierja Roberta Goloba predstavila v kratkem. "Ta zagotovo ne bo takšen, kot so ga predstavili nekateri politični funkcionarji in zagotovo ne z obdavčitvijo regresa, potnih stroškov ali uvajanjem novih… »

Golob potrdil: Davčna reforma, kot je bila predstavljena, dokončno pokopana

Necenzurirano 17.04.2023
O tem, kaj se dogaja z napovedano davčno reformo, je moral na današnji redni seji državnega zbora pojasnjevati premier Robert Golob. Golob je danes v državnem zboru odgovarjal na vprašanja poslank in poslancev, pri čemer je poslanca NSi Jerneja… »

Golob o kanalu C0: O gradbenih dovoljenih ne odloča predsednik vlade

Primorske 17.04.2023
Gradnja kanala C0 je nemoteno potekala več let, a ni motila nikogar, je na seji DZ dejal predsednik vlade Robert Golob. Pristojni so mu zagotovili, da projekt ima pravnomočno gradbeno dovoljenje. "Več kot to, da taka zagotovila dobim, ne morem… »

Golob / »Davčna reforma nikoli ni bila mišljena zato, da bomo z njo polnili državni proračun«

Mladina 17.04.2023
Predsednik vlade Robert Golob je dejal, da davčna reforma ni prioriteta, temveč je v ospredju priprava na ponovno uveljavitev pakta stabilnosti in rasti, na kar se po njegovem pripravlja cela Evropa. Vlada bo predlog davčne reforme po besedah premierja… »

Robert Golob poslanki SDS: "To je sramota!"

Zurnal24 17.04.2023
Aprilska redna seja se je začela z vprašanji predsedniku vlade. Med tistimi, ki so naslovili ustna vprašanja na premierja Roberta Goloba, je bila poslanka SDS Alenka Helbl. Slednjo je zanimala časovnica gradnje tretje razvojne osi, posebej koroški… »

Golob / »Sramota je, da Koroška še vedno nima avtocestne povezave«

Mladina 17.04.2023
Premier Golob je poudaril, da je manjkajoča avtocesna povezava do Koroške sramota za vse, ki so sedeli v prejšnjih mandatih, in toliko večja kot za aktualno vlado, ki je komaj prišla na oblast. Dejstvo, da Koroška še nima avtocestne povezave, je po… »

Predsednica DZ poslancu očita populizem z vrčem vode, on pa njej posvajanje opic #video

SiolNET 17.04.2023
Na redni seji državnega zbora, kjer so poslanci zastavljali aktualna vprašanja premierju Robertu Golobu, se je ob debati o izgradnji kanala C0 zgodil manjši incident, ko je poslanec NSi Aleksander Reberšek premierju Golobu dejal, da je usoda čiste… »

Novice dneva »

(Foto in video) V BiH takšne krize ne pomnijo od vojne naprej

Necenzurirano pred 4 uramiše 7 povezanih

Udarci vremena pri nas v številkah

Zurnal24 pred 5 uramiše 4 povezane

Ali bi s spremembo zemljiške zakonodaje olajšala kmetovanje?

Spodnje Podravje pred 1 dnevomše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem