Povezane novice

[Video] Italijanske oblasti zasegle v morju 2 toni kokaina

Nova 24TV 17.04.2023
Vir: zajem zaslona, Twitter Italijanske oblasti so zasegle približno dve toni prepovedane droge kokain, ki so jo našle v morju ob vzhodni obali Sicilije. Na morski gladini so identificirali številne plavajoče pakete, ki jih je spremljala svetleča… »

V morju pri Siciliji našli dve toni kokaina, vredni več kot 400 milijonov evrov

Dnevnik 17.04.2023
Italijanska policija je danes sporočila, da je v morju ob vzhodni obali Sicilije odkrila 70 paketov, ki so skupno vsebovali približno dve toni kokaina v vrednosti več kot 400 milijonov evrov. Kot so pojasnili, je drogo v morju preprodajalcem na kopnem… »

Neverjetni zaseg: Italijani sredi morja našli za 400 milijonov evrov kokaina #video

SiolNET 17.04.2023
Italijanska policija je ob vzhodni obali Sicilije sredi morja našla dve toni kokaina, vrednega okoli 400 milijonov evrov. Mamila so bila zapakirana v sedemdeset paketov, opremljenih s svetlobnimi signalizatorji in povezanih z omrežjem. "Skupna teža… »

ZA 400 MILIJONOV EVROV: Eden največjih zasegov droge v Italiji

Regional 17.04.2023
Italijanska policija je v skupni operaciji z italijansko vojsko ob Siciliji zasegla rekordno količino kokaina: skoraj dve toni v vrednosti okoli 400 milijonov evrov. Gre za enega največjih zasegov droge v Italiji. Kokain so odkrili v morju ob vzhodni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem