Povezane novice

Moški pred izolsko bolnišnico zabodel varnostnika #video

SiolNET 17.04.2023
Pred bolnišnico Izola je v nedeljo pozno popoldne moški z žepnim nožem zabodel varnostnika, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. Policisti so ugotovili, da se je 61-letni moški, doma iz Izole, pred urgentnim blokom bolnišnice sprl in stepel… »

Moški v pretepu pred bolnišnico Izola z žepnim nožem zabodel varnostnika

RTV Slovenija 17.04.2023
Pred bolnišnico v Izoli se je v nedeljo pozno popoldne 61-letni moški sprl in stepel z varnostnikom in ga nato zabodel z žepnim nožem. Varnostnik je bil pri tem hudo telesno poškodovan, vendar ni v smrtni nevarnosti. Policisti so ugotovili, da se je… »

V KOPRU Z ZRAČNO PUŠKO USTRELIL MAČKO? V Izoli pa žrtvi psa 17-letnica in 18-letnik

Regional 17.04.2023
V petek je v Kopru neznani storilec po vsej verjetnosti z zračno puško ustrelil mačko in jo poškodoval. Lastnik je mačko odpeljal na pregled k veterinarju, kje je bila oskrbljena. Policisti so o dogodku obvestili državno tožilstvo v Kopru, ki je… »

Nov krvav incident v izolski bolnišnici

Zurnal24 17.04.2023
Še vedno je živ spomin na pokol v izolski splošni bolnišnici, v katerem so leta 2016 umrli zdravnik, policist in njun morilec. Včeraj se je pred urgenco zgodil nov incident, ki pa k sreči ni zahteval življenja. Kot so sporočili s koprske… »

Pes napadel najstnika, ki sta morala poiskati zdravniško pomoč

Zurnal24 17.04.2023
V petek zvečer so policisti izsledili večjega psa, za katerega se je izkazalo, da je pred tem napadel dva najstnika. V petek ob 22.39 so policisti v Izoli izsledili večjega psa brez ovratnice. Kasneje se je izkazalo, da je omenjeni pes v Izoli napadel… »

Moški pred izolsko bolnišnico z žepnim nožem zabodel varnostnika

Delo 17.04.2023
61-letni Izolan se je pred urgentnim blokom bolnišnice sprl in stepel z varnostnikom, ki ga je pred tem pospremil iz prostorov bolnišnice. Pred bolnišnico Izola je v nedeljo pozno popoldne moški z žepnim nožem zabodel varnostnika, so sporočili s… »

Pes ugriznil 17-letnico in 18-letnika

Primorske 17.04.2023
Policisti so v petek zvečer v Izoli izsledili večjega psa brez ovratnice. V nadaljevanju so ugotovili, da je pes napadel in ugriznil 17-letnico in 18-letnika, oba iz Izole, ki sta poiskala zdravniško pomoč v bolnišnici. Policisti so ugotovili, da je… »

Moški pred bolnišnico Izola z žepnim nožem zabodel varnostnika

Dnevnik 17.04.2023
Pred bolnišnico Izola je v nedeljo pozno popoldne moški z žepnim nožem zabodel varnostnika, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Koper. Policisti so ugotovili, da se je 61-letni moški, doma iz Izole, pred urgentnim blokom bolnišnice sprl in… »

V pretepu pred urgenco bolnišnice zabodel varnostnika

Primorske 17.04.2023
OKC Policijske uprave Koper so včeraj ob 18.02 obvestili, da je pred izolsko bolnišnico moški zabodel varnostnika. IZOLA > Policisti so na kraju ugotovili, da se je 61-letni moški, doma iz Izole, pred urgenco bolnišnice sprl in stepel s 53-letnim… »

MOŠKI PRED IZOLSKO URGENCO ZABODEL VARNOSTNIKA: 53-letnik hudo poškodovan

Regional 17.04.2023
Včeraj ob 18.02 so bili koprski policisti obveščeni, da je moški pred bolnico Izola zabodel varnostnika. Policisti so na kraju ugotovili, da se je 61-letni Izolan pred izolsko urgenco sprl s 53-letnim varnostnikom, ki ga je pred tem pospremil iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem